5 Down the road tips waar je blij van wordt!

30 november 2022 5 minutes
Brabantse Kastelen autospeurtocht

Wie kent ‘m niet, de legendarische “Ease on Down the Road”-song uit de Broadway Musical The Wizard of Oz. Een nummer waar iedereen blij van wordt. En zeg nou zelf, zijn we daar niet allemaal ontzettend aan toe? In 2020 kwam dit blije gevoel ook al terug dankzij de Fort Family Rally. Een coronaproof autopuzzeltocht die gelukkig wél kon binnen de strenge RIVM-maatregelen en daardoor gelijk al door veel gezinnen werd geboekt. Vandaar ons plan om dit succesvolle familieuitje met de auto door heel Nederland uit te rollen.

Want wat is het geheim van deze populaire autopuzzeltocht? We zetten het hier voor je op een rij.

1. Erop uit in eigen land

Wie is er het afgelopen jaar niet achter gekomen hoe mooi ons eigen landje is? Hoogste tijd om deze autopuzzeltocht voort te zetten. Want iedere provincie heeft zo zijn eigen charme en bijzondere bezienswaardigheden heb je overal. Tijdens een puzzeltocht zoals de Achterhoekse Landgoed route ontdek je de mooiste plekjes en geven we je onderweg met allerlei puzzels en raadsels ook nog eens de leukste lokale weetjes prijs.

2. Uitstapje voor het hele gezin

Verveling en ongeduld, het komt in ieder gezin voor. Of je nu kleine kinderen of beginnende pubers hebt, trek ze achter hun schermpjes vandaan en ontdek de impact van een autopuzzeltocht maar dan anders. Het roadbook met bolletje/pijltje-instructie snapt jouw puber namelijk veel sneller dan je denkt en dochterlief op de achterbank wint onderweg samen met mama natuurlijk als eerste de auto bingo. De (kinder) autopuzzeltocht vol puzzels en raadsels is daarom leuk voor iedereen.

3. Waar en wanneer je maar wilt

Zodra je het roadbook online besteld, kun je met deze autospeurtocht van start wanneer je maar wilt. Wel zo prettig als jullie familieplannen vaak last-minute nog wel eens veranderen. Onze autopuzzeltochten zijn direct online te downloaden en brengen je in zo’n drie uur tijd langs de mooiste routes van Nederland, zoals de verrassende Rotterdamsche Dijck route. En we blijven nieuwe puzzeltochten maken, dus houd onze website goed in de gaten.

4. Leuke activiteit voor een regenachtige dag

Door het vele mooie weer zijn we bijna vergeten welke gezinsuitjes ideaal zijn voor een regenachtige dag. Netflix en Playstation liggen dan snel op de loer. Door er toch met z’n allen in de auto op uit te trekken, merk je al gauw dat kids flexibeler zijn dan gedacht. Het samen oplossen van hilarische (foto)opdrachten tijdens een autopuzzeltocht zoals de Gelderse Kastelen autopuzzeltocht doen Playstation en Netflix echt in no time vergeten.

5. Kinderen blij, jij blij…

Een simpel gezegde maar oh zo waar. Uit enthousiaste reacties van ouders maken we op dat onze puzzeltochten met de auto een schot in de roos zijn, juist in deze bijzondere tijden en het onvoorspelbare Hollandse weer. Dus ik zou zeggen gauw downloaden dat roadbook, afstemmen op “Ease on down the Road”, het volume op tien, alle kids blij en jij blij!

En wij maken ondertussen volop nieuwe plannen voor nog meer blij-makers down the road!

Plaats een reactie

1Reactie

  • 1

    10 juni - 2023 op 12:15 AM

    forusp Reageer

Related Items

Autopuzzeltochten Puzzelen saai? No way!
Patricia 30 nov, 2022
Gelderse Kastelen Autospeurtocht
Autopuzzeltochten Romantische autopuzzeltocht met Valentijn
Patricia 30 nov, 2022
Puzzeltochten Tijd voor een kennismaking met het team!
Patricia 30 nov, 2022
Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp