Vaak krijgen wij de vraag wat ons favoriete Puzzeluitje is, daarom heb ik maar eens besloten om een top 5 te maken van mijn leukste uitjes!

Misschien eerst even handig om te weten wat mijn rol is binnen Puzzeluitje. Binnen ons kleine gezellige team ben ik in de eerste instantie van de Marketing. Ik maak dus alle social media posts (en reageer hier ook op jullie vragen), werk aan de website en zorg ervoor dat iedereen die puzzeltochten leuk vindt ons kan vinden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle (creatieve) design. Dat betekent dat ik alle uiteindelijke puzzeluitjes ontwerp en maak. Dus niet specifiek inhoudelijk, maar wel het eindresultaat.

Mijn favoriete Puzzeluitjes.

Omdat we met een klein team zijn, gaan we ook allemaal regelmatig op pad om de puzzeltochten uit te zetten en dus ik ook! Iets wat ik ontzettend leuk vindt! Nu, mijn top 5 favoriete uitjes:

2. De Rotterdamsche Dijck route

Eén van de eerste autopuzzeltochten die ik zelf helemaal gemaakt heb. Dus van het bedenken van de locatie, het uitzetten op de computer, de route rijden, op zoek naar foto's en vragen, het roadbook maken met alle puzzels en vragen erbij en de route testen. Naast deze mooie herinnering is de route ook echt een grote verrassing geweest voor mij. Met de prachtige natuur, de mooie huizen langs de route en ook de historie op verrassende plekjes. Met als hoogtepunt het mini veerpontje bij Moordrecht! 

voorjaar uitjes dagje uit

4. De Fort Uitermeer wandelpuzzeltocht

Elke dag ga ik met heel veel plezier naar kantoor, onder meer omdat deze op het terrein van Fort Uitermeer is gesitueerd. Een werkelijk prachtige plek met heel veel groen en historie. Niet zo gek dus dat we hier al snel aan de slag gingen met een wandelpuzzeltocht. Inmiddels zijn we zo'n 3 versies verder, maar ik denk dat we nu de leukste te pakken hebben. Een leuk uitje voor het hele gezin als je in de buurt van Weesp bent!

1. Alle Ride & Bites

De autopuzzeltochten met hapjes onderweg vind ik echt het allerleukste om te doen. Er zit hier namelijk van alles bij wat ik heerlijk vind. Van lekker koken tot op zoek gaan naar mooie plekjes. Van gezellig kletsen met onze mede puzzeltocht fans tot het bedenken van de puzzels. Even weg achter de computer en lekker naar buiten. De organisatie t/m het event zelf duurt ongeveer ruim een week. Dit betekent dus een week lang heel afwisselend werk, dus super leuk! We hebben voor het komende jaar veel Ride & Bites op de planning staan, dus ik ga hier heel erg van genieten!

rotterdamse dijck autopuzzeltocht

3. De Limburgse Heuvelland route

Ik ben gek op Limburg, zijn/haar gastvrijheid, het heerlijke eten, maar vooral de schitterende omgeving! Bij het uitzetten van deze autopuzzeltocht hebben we er dan ook maar gelijk een weekendje van gemaakt. En onderweg zijn we heeeeel vaak gestopt! Voor een korte wandeling, voor een smakelijk hapje, voor een leuke foto en natuurlijk voor de heerlijkste lokale lekkernijen! 

dagje uit noord holland routes

5. De Bollenstreek Adventure route

Deze was zooo leuk om te bedenken en te maken! Heel veel werk, maar wat een resultaat! De route is natuurlijk prachtig tijdens het voorjaar en de zomer, maar vooral het vele puzzelen en de verschillende manieren van navigeren maken deze autopuzzeltocht tot een uniek dagje uit! En natuurlijk kwamen we thuis met heel veel bloemen! Ik hou er zo van.

Oh, ik kan er wel een top 500 van maken! Eigenlijk vind ik alles leuk! Maar misschien heeft dit je geholpen om zelf een keuze te maken voor je komende vriendinnenuitje...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *