Zij hebben al eerder een Puzzeluitje gedaan!

Wil je weten hoe andere mensen Puzzeluitje hebben ervaren? Lees dan hieronder de (onafhankelijke) reviews van Google en Facebook.

(Let op, dit zijn openbare reviews. Iedereen kan een review plaatsen, ook mensen die geen product bij Puzzeluitje hebben aangeschaft)

Wil je zelf een review achterlaten? Dat kan via de pagina van het door jou uitgevoerde Puzzeluitje of via Google hier:

google

We hebben een heerlijke dag gehad met de route langs de Friese meren. De route is duidelijk aangegeven, we hebben op geen enkel punt getwijfeld of we wel goed zaten en dat was heel fijn. We vonden het met z’n tweeën wel wat druk om en te rijden, en te navigeren, en de vragen te beantwoorden (laat staat de bingo) dus wij denken dat het met 3 of 4 personen misschien nóg leuker is! Desondanks gaan we binnenkort zeker nog een andere route doen!

A.S. Hoogesteger 19 augustus 2023
google

Wij vonden de Gelderse Kastelenroute leuk om te doen. Een mooie route met veel afwisseling qua landschap. De vragen en opdrachten van Puzzeluitje zorgden voor een extra leuke ervaring.

Julia Derix 13 augustus 2023
google

Meerdere routes gereden via de papierenroute. Allemaal erg duidelijk beschreven en mooie lengtes qua route. Afgelopen week de route met de app gereden, heel anders maar ook erg leuk en duidelijk. Beide echt aan te raden. Alle keren leuke dag gehad dus echt een leuk uitje!

google

Het was heel leuk en mooie plekken te zien en niet te lang. Alleen jammer dat er geen puzzel is met de stukjes die we hebben verzameld. En soms ook heel vervelend als je een paar meter verkeerd rijdt en gelijk puzzelstukjes kwijtraakt.

google

Na wat gedoe de kastelen route uiteindelijk gedownload via “puzzeluitje.nl” (vond de site niet echt stabiel). Op een bepaald moment zat ik zelfs in het “Word press” programma (komt niet echt professioneel over). Het eerste deel was goed te volgen maar op een bepaald moment raakte we spoor bijster (waarschijnlijk onze eigen schuld). Gelukkig stonden er op de route adressen vermeld om weer op de rit te komen. We misten helaas veel kastelen, wellicht had hier wat meer aandacht aan kunnen worden gegeven door parkings te vermelden om het kasteel te bewonderen. Al met al wel een mooie route alleen de beschrijving was iets minder.

Arthur Priem 15 juli 2023
google

Een heel gezellig en leuk uitje. Het puzzelen van de route en de vragen en bingo.. Top! Een echte aanrader.

Onze populairste routes!

Bovenstaande reviews worden verzameld via Facebook en Google. Hoe deze partijen de echtheid (alleen klanten die een aankoop hebben gedaan of een dienst van ons gebruikt) controleert van de reviews vind je hier:

Facebook: https://www.facebook.com/policies_center/community_feedback/

Google: https://support.google.com/contributionpolicy/answer/7400114

 

Op onze website bij de producten vind je reviews van klanten. In principe plaatsen we al deze reviews, maar er zijn wel een paar uitzonderingen. Een aantal reviews plaatsen wij niet. Dit zijn bijvoorbeeld reviews:

  • waarvan de klant heeft gevraagd om deze te verwijderen;
  • waarin privacygevoelige informatie staat over bijvoorbeeld adresgegevens;
  • met grof taalgebruik, denk aan schelden of vloeken;
  • die eigenlijk bedoeld zijn als reactie op een vraag vanuit ons.

Verder vind je op onze website ook reviews van Google en Facebook. Hierop hebben wij geen invloed en worden direct online getoond. Reviews worden niet geverifieerd door Google, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

Iedereen kan hier een review plaatsen. Wij voeren hierbij wel handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan.

Goed om te weten

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze Puzzeluitje fans. Ons enige doel is om iedereen een leuk dagje uit te bezorgen.

Wij proberen altijd op onze reviews te reageren. En verder:

  • Staat er een vraag in de review? Dan nemen we natuurlijk contact op met de klant.
  • De reviews worden op de reviewpagina willekeurig geplaatst.
  • We maken geen onderscheid tussen positieve en negatieve reviews.
  • Op onze productpagina’s vind je ook reviews van het product zelf.
  • Er zit enige verwerkingstijd tussen het indienen en het plaatsen van de reviews op onze website.
Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp