Natuurlijk wil Albert ook heel graag zijn favoriete puzzeluitjes delen! Nadat ik ze gedeeld had met jullie, kregen we meerdere keren de vraag of ook onze blije Albert eens wilde doorgeven welke leuke uitjes tussen zijn favorieten zitten. Hij moest er even over nadenken, vooral omdat hij eigenlijk alles leuk vindt. Maar hier zijn ze dan, de top 5 favoriete puzzeluitjes van onze Albert.

Albert's favoriete Puzzeluitjes.

1. De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht

Toen wij aan de start van Puzzeluitje gingen bedenken waar we routes wilde maken, kwamen we logischerwijze als eerste bij voor ons bekende plekken. Albert is opgegroeid in de omgeving van deze prachtige autospeurtocht en kent het hier dan ook op z'n duimpje. Nog altijd woont hij in de buurt van de kastelen route en rijdt hier dan ook nog wekelijks doorheen. Langs het prachtig gelegen kasteel Doorwerth, het stoere kasteel Doornenburg, maar ook bij Fort Pannerden voorbij. Een hele gave plek waar hij als event manager vele mooie events heeft mogen organiseren met ons andere bedrijf, Fort Evenementen!

autopuzzeltocht gelderland puzzeluitje

3. De Weesper Muiden fiets puzzeltocht

Deze fietspuzzeltocht mochten wij maken voor een bedrijfsuitje. Toen wij de tocht gingen uitzetten was Albert helemaal ondersteboven van de prachtige, maar vooral super veelzijdige omgeving! Wat is de omgeving van Weesp mooi zeg. Het bedrijfsuitje was een te gekke dag. Het zonnetje scheen, 120 fietsen werden op een trailer gebracht en onze Puzzeluitje Pitsstop caravan stond te stralen bij de start. In kleine teams werd er gestart en werd er heftig gepuzzeld. Voor het winnende team werd er namelijk een groot bedrag gedoneerd aan een goed doel dat dat team had bedacht. Een superleuk extraatje! Na zo'n 20 km werd er gefinisht en kregen we te horen wat Albert zelf al had ondervonden, "wat een prachtige en gevarieerde fietstocht"! En de puzzels waren uitdagend genoeg om er een boeiend dagje weg met elkaar van te maken!

2. De Vesting Game Naarden

Naarden is zo een prachtige vestingstad en vooral ook heel sfeervol. Met leuke terrasjes en prachtige monumentale gebouwen. En niet alleen daarom is dit één van de favoriete van Albert, maar hij heeft ook geweldige herinneringen aan een bijzonder dagje uit. Tijdens het maken van deze leuke citygame gebeurde er zoveel, dat Albert bijna gestikt was in de slappe lach! Het bedenken van de opdrachten was al hilariteit alom, maar bij het testen van de Vesting Game bleek het ook alleen maar lachen te zijn! De foto's houden we even voor onszelf ;-)!

weesp muiden fietsroute puzzeltocht

4. Pubzelquiz

Albert is een enorm sociaal dier en gek op de "pub". En dan vooral op de biertjes en de gezelligheid in de pub. Hij is een fanatieke pubquiz-er, dus het is natuurlijk helemaal logisch dat hij gek is op de Pubzelquiz. Albert is ook het creatieve brein achter deze leuke quizzen en hij bedenkt dan ook elke keer weer de gekste vragen en de meest uitdagende puzzels. Misschien wordt het eens tijd dat we Albert gaan uitdagen in één van de pubquizzen!

5. Ride & Bite

We zeiden het al, Albert is een enorm sociaal wezen, dus het kan ook niet anders dan dat de Ride & Bite's in zijn favoriete top 5 staan. Bij deze leuke uitjes kan hij helemaal los met zijn creativiteit, zijn organisatie talent en het blij maken van mensen! Bij de Ride & Bite's, georganiseerde puzzeltochten, komen alle talenten van Albert tevoorschijn. Van het bedenken van het thema, de locatie, de inhoud van de goodiebag tot het testen van de route, het klaarmaken van de foodtrucks en tot slot het contact met alle lieve puzzeluitje fans! Blijer kun je Albert niet maken! Gelukkig komt de volgende Ride & Bite er snel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *