Partner worden?

Samen sta je sterker dan alleen en leuke dingen moet je delen! Dat is zeker waar Puzzeluitje voor staat.

Heb jij een mooie locatie die opgenomen moet worden in de route? Verhuur je fietsen en wil je je klanten een leuke puzzeltocht aanbieden? Of vind je het leuk om je gasten te informeren over leuke dingen doen in de buurt?

Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen. 

Dus heb je een leuk idee, neem dan contact met ons op en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffie leuke plannetjes te bedenken!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Hotel, B&B, camping

Je hebt een hotel, een B&B of een vakantiepark en je wilt je gasten een leuk uitje aanbieden (dat altijd kan). Met plezier kijken we of een route langs jullie accommodatie kunnen maken of misschien zelfs een route vanaf jullie mooie plek.

Evenementen bureau

Organiseer je evenementen zoals bedrijfsuitjes of familiedagen? En zoek je nog een leuke activiteit? Dan denken wij graag met jullie mee voor een unieke puzzeltocht. Ook voor eventuele extra's tijdens het uitje maken wij graag een voorstel.

Personeels vereniging

Wil je de leden van je personeelsvereniging een leuk uitje aanbieden in jullie aanbod? Dan gaan wij graag het gesprek met jullie aan om te zien wat past binnen jullie bedrijfscultuur en wat wij van Puzzeluitje daarin kan betekenen.

Fietsverhuur, autoverhuur ,etc.

Ben je verhuurder van fietsen, bijzondere auto's, e-choppers, steps etc. en wil je je klanten een leuke puzzeltocht aanbieden? Dan kijken wij graag naar de mogelijkheden om samen bijvoorbeeld een mooie route te maken met leuke puzzels. 

VVV en/of informatiebureau

Werk je bij de lokale VVV of in een informatiebureau en wil je je aanbod aan activiteiten uitbreiden? Met plezier leveren wij flyers en/of QR codes om zo jullie bezoekers te informeren over de leukste puzzeltochten in en rondom jullie locatie. 

Activiteit langs de route

Bied jij een leuke activiteit aan langs een van onze routes? Of heb je een lekkere horecazaak en wil je dat onze klanten hiervan op de hoogte zijn? Dan kunnen wij een vermelding maken tijdens de route bijvoorbeeld als tip. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een aantal van onze populaire Puzzeluitjes.

Zakelijk partner

Als je overweegt zakelijk partner te worden met een ander bedrijf dat een dagje uit aanbiedt, betreed je een boeiende wereld waarin zakelijke kansen en plezier hand in hand gaan. Het partnerschap biedt een platform voor samenwerking tussen o.a. bedrijven, horeca en evenementorganisatoren, waarbij beide partijen profiteren van elkaars expertise en middelen.

Merk promoten

Voor bedrijven kan het partnerschap met Puzzeluitje een effectieve manier zijn om jullie merk te promoten en jullie doelgroep te bereiken. Door samen te werken kunnen we onze producten of diensten onder de aandacht brengen van een breed publiek dat al geïnteresseerd is in een leuk dagje uit. Dit kan resulteren in verhoogde naamsbekendheid, klantenbinding en zelfs directe verkoop.

Extra middelen en expertise

Aan de andere kant biedt het partnerschap bedrijven toegang tot extra middelen en expertise die kunnen helpen bij het verbeteren van het dagje uit voor hun gasten. Zakelijke partners kunnen financiële steun bieden, maar ook bijdragen aan marketing, logistiek of de algehele beleving van de bezoekers. Door samen te werken met bedrijven kunnen we een dagje uit naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden verkennen.

Heldere communicatie

Belangrijk bij het aangaan van een zakelijk partnerschap bij een dagje uit is een heldere communicatie en het vaststellen van wederzijdse doelen en verwachtingen. Beide partijen moeten begrijpen wat ze van elkaar kunnen verwachten en hoe ze elkaar kunnen ondersteunen om een succesvolle samenwerking te garanderen.

Bovendien is het essentieel om de juiste partner te vinden die past bij de waarden en doelstellingen van zowel het bedrijf als het dagje uit. Een partnerschap dat gebaseerd is op gedeelde visies en doelen heeft meer kans van slagen en kan leiden tot een langdurige en vruchtbare relatie.

Tal van voordelen

Kortom, partner worden met Puzzeluitje biedt zowel bedrijven als Puzzeluitje zelf tal van voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid, verbeterde ervaringen voor bezoekers en nieuwe zakelijke mogelijkheden. Met een goede planning, communicatie en samenwerking kunnen beide partijen de vruchten plukken van een succesvol partnerschap.