Nieuwe Hollandse Waterlinie route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

(1 klantbeoordeling)

De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat slechts langs een deel van dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed. Op je route passeer je een kleine 10 forten over zo’n 50 kilometer, terwijl de waterlinie zelf zo’n 85 kilometer volgt.

Maar met deze autospeurtocht krijg je absoluut een goede indruk van dit geniale idee om Nederland te beschermen tegen de vijand.

Met het bolletje pijltje systeem ga je navigeren. Dit doen ze ook in echte auto rally’s! In het begin is het even wennen, maar als je de slag te pakken hebt, wil je niet anders! Natuurlijk zijn er ook tips voor onderweg en ga je puzzels en vragen oplossen. De auto bingo voor de achterbank is er zeker ook bij.

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

Let wel, de vragen in deze autopuzzeltocht gaan ook over de forten en natuurlijk ook wat je onderweg tegenkomt. Het zijn dus ook kennis vragen. Uiteraard moet je daarnaast onderweg opletten voor de bingo!

Wij zijn zelf enorme “forten-nerds”. Zo hebben wij allemaal op forten gewerkt en vele evenementen georganiseerd op deze geweldige locaties!

Toen wij met Puzzeluitje begonnen, was dit dan ook één van onze eerste routes. We kennen de vele bijzondere plekjes hier en vinden het super leuk dat we dit met jullie kunnen delen!

Verdiep je met deze route in de fascinerende geschiedenis van de waterlinie, maar geniet vooral van een werkelijk prachtige route door vestingsteden, langs stoere forten en door prachtige natuur!

nieuwe hollandse waterlinie route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Historisch

Provincie

Gelderland

Puzzeluitje App

Ja

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Ja

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Nieuwe Hollandse Waterlinie route

  1. Karin nijland (geverifieerde eigenaar)

    Het was een erg leuke route. De opdrachten waren ook erg leuk. Onderweg waren er genoeg mogelijkheden om uit te stappen en de forten te bekijken

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Gorinchem

Tull en ‘t Waal

Misschien vind je dit ook leuk