Romantische autopuzzeltocht met Valentijn

30 november 2022 5 minutes
Gelderse Kastelen Autospeurtocht

Valentijn komt eraan en hierbij mag Puzzeluitje niet achterblijven natuurlijk! Want hoe leuk is het om je geliefde te verrassen met een gezellig uitje in deze bijzondere tijden?

Juist nu er niet heel veel kan is het heerlijk om er even uit te zijn. Ga op ontdekkingstocht door Nederland met een autopuzzelrit en leer elkaar beter kennen met het liefdes-vragen-spel. Twee vliegen in één klap!

Valentijn Kiss & Ride autopuzzeltocht

Hiervoor hebben wij met heel veel plezier de Valentijn Kiss & Ride autopuzzeltocht bedacht! Bij de bestelling kiezen jullie zelf uit één van de 16 routes (tip: kies voor de romantische kastelenroute of langs de Vecht) en in de week voor Valentijn ontvangen jullie het Autopuzzel liefdespakket.

Een coronaproof date

De Valentijn Kiss & Ride is een coronaproof date. Je gaat met maximaal 2 personen op pad. Wij hebben onze autopuzzeltocht zo ontwikkeld dat je onderweg niet hoeft uit te stappen, dus je komt niet in aanraking met andere mensen. En tot slot boek je voor 14 februari binnen een tijdslot, zodat niet iedereen tegelijkertijd start en je geen groepsvorming krijgt. En je kunt natuurlijk ook op een andere datum rijden.

Autopuzzel liefdespakket

In de week voor Valentijn ontvang je van ons het Autopuzzel liefdespakket. Deze sturen we uiteraard zo anoniem mogelijk, zodat je jouw lief op Valentijnsdag kunt verrassen! In het pakket vind je het Kiss & Ride roadbook, Valentijn decoratie voor in de auto, lekker Valentijn snoepgoed, dé Autopuzzeltocht pen en een romantische playlist om jullie date compleet te maken!

Valentijn roadbook

Het roadbook staat ook helemaal in het teken van Valentijn. Natuurlijk is de navigatie met bolletje pijltje, zoals jullie van ons kennen, maar voor de rest hebben we deze iets anders aangekleed. Zo zit er wel een auto bingo in, maar gaat het daarbij vooral om de liefdeskleur rood en jullie relatie. De puzzels en raadsels staan helemaal in het teken van de liefde en tot slot hebben we er een leuk gevarieerd liefdes-vragen-spel in gedaan.

Goed voor je relatie?

Tja, we kennen allemaal de clichés… navigeren met je geliefde is wel spannend, dus is dit wel goed voor je relatie? Maar natuurlijk gaat het daar helemaal niet om. Al rijd je 10x verkeerd, als je samen maar lol hebt! Je rijdt samen over smalle weggetjes, pakt de veerpont en stopt onderweg voor een lekker kopje koffie to go of een van huis uit meegenomen picknick. Dat is toch de ultieme romantiek (in coronatijd)? Wie durft het aan?

Opmerking: deze blog komt uit februari 2021.

Plaats een reactie

Related Items

Puzzeltochten Patricia’s Top 5 Puzzeluitjes!
Patricia 30 nov, 2022
Brabantse Kastelen autospeurtocht
Autopuzzeltochten 5 Down the road tips waar je blij van wordt!
Patricia 30 nov, 2022
Autopuzzeltochten Puzzelen saai? No way!
Patricia 30 nov, 2022
Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp