leveren

Hoe wordt het Puzzeluitje geleverd?

De digitale producten van Puzzeluitje ontvang je via een download link of per post (afhankelijk waar je zelf voor kiest).

Na je bestelling krijg je deze meteen op de bevestiging pagina alsook in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt. Dit geldt bij de keuzes 'download PDF' en 'Puzzeluitje' app.

Kies je ervoor om een routeboek te laten printen en versturen, dan is het volgende van belang:

  • De kosten voor het printen en versturen zijn € 5,74 (ex BTW). Inclusief BTW is dit € 6,95.
  • Wij doen je bestelling binnen 2 werkdagen op de post.
  • Het routeboek wordt in een A4 envelop of brievenbuspakketje verstuurd. Deze gaat dus bij jullie door de brievenbus.
  • We versturen je bestelling met Post NL.
  • Omdat het geen pakketje is, ontvang je hiervan geen track en trace, mits anders vermeld.

Heb je geen post ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@puzzeluitje.nl , via de chat of telefonisch op werkdagen via 0294 - 700258.

Populaire Puzzeluitjes.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!