Puzzelen saai? No way!

30 november 2022 5 minutes

Ons beeld rondom vakantie vieren en leuke dingen doen is de afgelopen tijd behoorlijk veranderd. Want waar een puzzelen eerder nog een activiteit voor “ouderen” was, hebben ze de afgelopen jaren onder vriendengroepen en gezinnen flink aan populariteit gewonnen. Dat merkten wij bij de introductie van onze eerste autopuzzeltochten. Wat een enthousiaste reacties kregen wij hierop binnen!

Wat maakt een autopuzzeltocht zo ideaal als familie uitje?

Een autopuzzeltocht is ideaal als familie uitje met kinderen. Rijden langs de mooiste plekjes in ons land en onderweg met elkaar allerlei leuke puzzels en raadsels oplossen. Een leerzame manier waarbij je je gedachten even flink kan verzetten.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Nu geen lange autoritten naar het zonnige Zuiden, maar een leuke autopuzzeltocht voor op de achterbank. En natuurlijk is dit het hele jaar welkom. Zodra de eerste hobbel van het bolletje/pijltje systeem genomen is, kan de echte pret beginnen. Geef je ogen goed de kost en noteer zoveel mogelijk antwoorden op alle vragen die je onderweg tegenkomt. Een keertje verdwalen kan natuurlijk altijd, maar het roadbook staat gelukkig vol slimme aanwijzingen om de juiste weg tijdens deze puzzeltocht weer gauw terug te vinden.

Van auto bingo tot carpool karaoke

Jong of oud, iedereen kan meedoen. De auto bingo met allerlei leuke foto’s geeft een extra dimensie aan de autopuzzeltocht. Tip voor onderweg: neem wat kleine cadeautjes mee voor degene die als eerste zijn bingo-rijtje vol heeft. En met een hilarische carpool karaoke maak je een ellendig fout antwoord weer helemaal goed, want dit muzikale intermezzo zorgt ervoor dat een kleine misser weer als sneeuw voor de zon verdwijnt. Zo gaat iedereen uiteindelijk altijd blij over de finish!

Start jouw autopuzzeltocht wanneer je maar wilt

De verschillende roadbooks voor de autopuzzeltochten zijn makkelijk online te boeken en te downloaden en brengen je langs de mooiste plekjes in ons land. Zo zijn er puzzeltochten langs forten, maar ook langs bijvoorbeeld molens en kastelen. Dus echt voor ieder wat wils. Heb je het roadbook gedownload, dan kun je jouw autopuzzeltocht starten wanneer je maar wilt voor een geslaagd familie uitje. Wel zo’n prettig idee als je weekendplannen nogal eens veranderen.

Regenachtig weekend voor de boeg? No worries!

Regenachtig weekend voor de boeg? Van die saaie regenachtige weekenden wanneer je het liefst lui op de bank blijft zitten. Niks mis mee natuurlijk, maar maar je kids hebben daar geen boodschap aan. Die willen gewoon lekker de deur uit. Met een autopuzzeltocht verander je deze dag in een bijzonder dagje weg. Sluit onderweg af met een lekkere pannenkoek en je weekend-worries zijn op slag vergeten!

De lijst met puzzeltocht voordelen is echt eindeloos, want ook opa’s en oma’s maak je natuurlijk altijd blij met zo’n gezellig dagje weg. Neem ze mee langs de mooiste plekjes van ons land en ontdek dat puzzelen in de auto voor jong en oud alles behalve saai is!

Plaats een reactie

Related Items

Gelderse Kastelen Autospeurtocht
Autopuzzeltochten Romantische autopuzzeltocht met Valentijn
Patricia 30 nov, 2022
Puzzeltochten Top 5 Mooiste plekjes van onze puzzeluitjes!
Patricia 24 jan, 2021
Brabantse Kastelen autospeurtocht
Autopuzzeltochten 5 Down the road tips waar je blij van wordt!
Patricia 30 nov, 2022
Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp