Brabantse Bos en Duin route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

(2 klantbeoordelingen)

Houd je van natuur en wandelen? Combineer dan deze leuke autopuzzeltocht met een heerlijke wandeling. De Brabantse Bos en Duin route gaat rondom de Loonse en Drunense duinen en er zijn dus genoeg mogelijkheden om deze omgeving ook te voet te ontdekken!

Het navigeren van deze autopuzzeltocht gaat met de zogeheten ‘bolletje pijltje’ navigatie. Geen 1e straat naar rechts, bij de molen naar links, maar aanwijzingen in de vorm van een bolletje met pijltje. Het bolletje ben jij, het pijltje daar moet je naar toe. Ingewikkeld? Wel nee! Even wennen, maar snel prima te doen. Onderweg moet je ook goed opletten voor bijzondere ‘objecten’ op rotondes, op daken van gebouwen of gewoon langs de weg voor de superleuke auto bingo. En ook vragen en puzzels over de route vind je terug in deze puzzeltocht.

Genoeg te doen voor iedereen dus!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

Je rijdt door mooie, historische plaatsjes, zoals de Vestingstad Heusden (start). Dit eeuwenoude stadje heeft pittoreske straatjes, lieflijke winkeltjes en geweldige restaurants. Je kunt hier genieten van de Brabantse gastvrijheid! 

Het grootste deel van de Brabantse Bos en Duin route gaat door bossen en langs de duinen. En langs historische kasteeltjes en prachtige kapelletjes.

Deze autopuzzeltocht is een absolute must als je de natuur van Brabant wilt ontdekken. Hou sowieso nog wat tijd over om bij de finish een (korte) wandeling te maken over de immense Drunense duinen!

Brabantse bos en duin route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Bosrijk

Provincie

Noord-Brabant

Puzzeluitje App

Ja

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Brabantse Bos en Duin route

  1. Jessica (geverifieerde eigenaar)

    Onze eerste rit met puzzeluitje, het was erg leuk en heel goed te doen. We waren met zijn twee en de bingo is dan net niet helemaal bij te houden. Soms heb je vragen waarbij je beter even stil kunt staan, dat was op deze route goed te doen. We hebben leuke dingen opgeschreven om nog eens te gaan bezoeken, dus je houdt er ook nog tips aan over. Soms pak je paden die je zelf zou overslaan, dus super leuk. We hebben eerder een navigatie rit gereden, maar deze van puzzeluitje was vele malen beter en leuker. Dank en tot een volgende rit.

  2. Marian van Westenbrugge (geverifieerde eigenaar)

    Het was heel leuk en je komt op mooie plekjes.
    Het enige waar wij tegenaan liepen waren een paar wegafsluitingen. Dan is het lastig om terug op het juiste punt te komen en om alle vragen te beantwoorden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Heusden

Udenhout

Misschien vind je dit ook leuk