klachten

Hebben jullie een klacht?

https://www.sgc.nl Wij van Puzzeluitje doen er alles aan om iedereen een leuk dagje uit te bezorgen. Helaas zorgen er soms omstandigheden voor dat dit dagje uit toch niet geworden is wat jullie ervan gehoopt hadden.

Mocht dit het geval zijn, dan horen wij graag van jullie. Omdat wij vooral willen dat iedereen een leuke dag heeft, gaan wij er vervolgens alles aan doen om alsnog bij jullie een glimlach tevoorschijn te laten komen!

 

Contact

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via info@puzzeluitje.nl of via het contactformulier. Jullie krijgen van ons binnen 2 werkdagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of we komen er samen niet uit, dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Herroepingsrecht

Omdat wij een digitaal product aanbieden, zijn wij uitgesloten van het herroepingsrecht, zoals ook vermeld in onze Algemene Voorwaarden. Dit betekent dat de door jullie bestelde producten niet geretourneerd kunnen worden en er dus ook geen recht op terugbetaling is.

Geschillen

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (https://www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Misschien een herkansing?

Nieuw
↓ 0%kampen wandelpuzzeltocht

Kampen Wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat is ie weer leuk, deze prachtige hanzestad! En die ontdek je nu natuurlijk met de Kampen Wandelpuzzeltocht! Struin door de vele steegjes, wandel langs de boulevard met de historische schepen en sluit af met een gezellig terrasje! Een route van ruim 4 km dus prima te doen. Wandel de puzzeltocht met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je waar je naar toe moet lopen. Daar aangekomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Maak een teamselfie of ontcijfer de vraag met een decoder. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?
Nieuw
↓ 0%weesp wandelpuzzeltocht

Weesp Wandelpuzzeltocht

 22,50
Onze 'hometown' is absoluut het bezoeken waard en dat kan nu met de Weesp Wandelpuzzeltocht! Deze sfeervolle stad, dat tegenwoordig onderdeel is van Amsterdam, biedt zoveel leuks. Water, terrasjes, historie, winkeltjes, kortom voor ieder wat wils! Ontdek prachtig Weesp met deze superleuke wandelpuzzeltocht. Deze puzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een pin waar je naar toe moet lopen. Bij de pin aangekomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een rebus die je moet oplossen om achter de vraag te komen voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?
Nieuw
↓ 0%nijmegen wandelpuzzeltocht

Nijmegen Wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat een prachtige stad en jij kunt deze nu ontdekken in de Nijmegen wandelpuzzeltocht! Boordevol geschiedenis, prachtige gebouwen, de Waal en nog veel meer. Want wat een geweldige binnenstad is dit! Deze wandelpuzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een pin waar je naar toe moet lopen. Bij de pin aangekomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een rebus die je moet oplossen om achter de vraag te komen voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?