Rotterdamsche Dijck route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

Wat een verrassend mooie autopuzzeltocht is deze Rotterdamsche Dijck route, misschien stiekem wel één van onze favorieten!

Je rijdt door een prachtig stukje natuur in Rotterdam, maar vooral over vele dijken met de mooiste dijkhuisjes en indrukwekkende geschiedenis.

De navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem, net als in een echte auto rally! Verder gaan jullie puzzels oplossen en vragen beantwoorden over de route en moet er onderweg goed opgelet worden voor de auto bingo. Want je weet, heb je het fout, moet je een liedje zingen!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

De start is een beetje zoeken, een parkeerplaats langs de Rotte in Bergschenhoek, maar je zit wel meteen in prachtige natuur met grootse water villa’s.

Een deel van de route gaat door Rotterdam, dus hier even een klein stukje opletten, maar verder over vooral kleine weggetjes.

Daarnaast ga je onderweg maar liefst twee keer met het veerpont. Vooral het pontje bij Moordrecht is een echt avontuur. Heel klein en aan de overkant moet je achteruit eraf in een smal straatje. Echt te gek! Mocht je dit een beetje spannend vinden, staat er in het roadbook ook een omweg.

De finish is bij het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. En of je nou van molens houdt of niet, het is echt een indrukwekkend plaatje! Waar wacht je nog op?

rotterdamse dijck route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Waterrijk

Provincie

Zuid-Holland

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Ja

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotterdamsche Dijck route” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Bergschenhoek

Kinderdijk

Misschien vind je dit ook leuk