Brabantse Boerderijen route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

Geniet van de prachtige natuur en de mooiste boerderijen in deze Brabantse Boerderijen autopuzzeltocht! Een heerlijk dagje uit die je leidt langs een schitterend deel van deze gastvrije provincie!

De route ga je navigeren met het ‘bolletje pijltje’ systeem. Dit zijn aanwijzingen die je krijgt om te weten waar je naar toe moet en bestaan dus uit een bolletje (dat ben jij) en een pijltje (daar moet je naar toe). Even wennen in het begin, maar voor je het weet, heb je dit onder de knie! Naast de ‘navigatie-puzzel’ ga je ook puzzels oplossen en vragen beantwoorden over de autopuzzeltocht langs de boerderijen. En dan is er ook nog de hilarische auto bingo, waarbij je op zoek gaat naar ‘vreemde’ objecten langs de route.

Zo is er voor iedereen iets te doen!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

De start is middenin het natuurgebied Groot Speijck in Oisterwijk. Zo groen en ook nog eens adembenemende villa’s (die je trouwens veel langs deze route ziet, een bonus!). Wij hebben ons ogen weer uitgekeken hoe mooi Nederland is bij het maken van deze autopuzzeltocht. 

En zo opvallend hoe vriendelijk de mensen hier zijn (heel handig als je vast komt te zitten in de modder als je de verkeerde afslag hebt genomen zoals wij HAHAHA).

De route gaat langs de uitgestrekte weilanden, langs lieflijke dorpjes en gezellige horeca. De puzzeltocht finisht bij de Spottersplek van Eindhoven Airport, zo gaaf altijd om te zien hoe die vliegtuigen opstijgen!

brabantse boerderijen route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Bosrijk

Provincie

Noord-Brabant

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brabantse Boerderijen route” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Oisterwijk

Eindhoven

Misschien vind je dit ook leuk