Friese Meren route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

(6 klantbeoordelingen)

Als grote watersportliefhebbers, zijn wij natuurlijk helemaal gek van deze leuke Friese Meren autopuzzeltocht! Heerlijk tuffen door de mooiste plaatsjes, lang wachten voor de openstaande bruggen, terrasje pakken en bootjes kijken. Tja, dit klinkt toch geweldig?

De route navigeren jullie met het bolletje pijltje systeem. Wat zeg je? Klinkt spannend, maar na 5 minuten in de route zie je hoe makkelijk dit is! Natuurlijk ga je onderweg bij deze autopuzzeltocht puzzels oplossen en vragen beantwoorden. Voor de achterbank, of de echte cracks, is er ook nog een auto bingo waarbij je op zoek gaat naar ‘gekke’ objecten langs de weg.

Een superleuke route voor jong en oud!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

De autopuzzeltocht komt langs een aantal Friese steden uit de Elfstedentocht. Deze steden zijn over het algemeen kleiner dan een normale stad en hebben de mooiste monumentale gebouwen.

Heb je wat meer tijd? Huur een bootje en ga de Friese Meren zelf ook ontdekken. Niets mooier dan Friesland vanaf het water! En de Friezen zijn een ontzettend gastvrij volk, dus ga ook zeker met hun kennismaken.

Deze autopuzzeltocht eindigt in IJlst. Heb je nog wat tijd over, stap hier dan zeker uit. Met zijn molens, beschermd stadsgezicht en prachtige overtuinen is het hier absoluut een wandeling waard! 

Waarschijnlijk overbodig om te vermelden, maar de route gaat niet 'over' de Friese Meren, maar door de stadjes die aan deze meren liggen!

friese meren route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Waterrijk

Provincie

Friesland

Puzzeluitje App

Ja

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Ja

Beoordelingen (6)

6 beoordelingen voor Friese Meren route

 1. Dee (geverifieerde eigenaar)

  Was super leuk om te doen, ziet bijzondere plekken

 2. A. Rietdijk (geverifieerde eigenaar)

  Een hele leuke route. Je komt in plaatsen waar je anders aan voorbij gaat. Een aanrader!

 3. Laura (geverifieerde eigenaar)

  Route is leuk om de vragen waren echt veel te simpel. Jammer dat je niet echt de auto uit hoeft voor een opdracht. Wij heb hem na 35 kilometer afgebroken en zijn terug gereden en op terras gaan zitten.
  Concept is heel leuk. App zit er mooi uit.

 4. Dick

  Was super leuk en leerzaam. Route en plaatsen waar je normaal nooit komt. Een echte aanrader.

 5. suzan knol (geverifieerde eigenaar)

  De start verliep moeilijk ivm een wegafsluiting in Akkrum. Maar na een half uur toch opgestart. Leuke route met mooie plekken maar ook saaie stukken door woonwijken en stuk snelweg.

 6. Dave (geverifieerde eigenaar)

  Echt wel een hele leuke route, wij hadden ook nog eens het geluk van prachtig weer, zodoende was de merentocht nog leuker om te rijden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Akkrum

IJlst

Misschien vind je dit ook leuk