hoe kan ik een bestelling plaatsen

Wat ontzettend leuk dat je een Puzzeluitje wilt gaan doen! Hieronder leggen we met plezier uit hoe je deze kunt aanschaffen.

Het bestelproces start natuurlijk met het uitkiezen van een route via het hoofdmenu. Gaan jullie met de auto, de fiets of de benenwagen? En kies je voor een ‘ouderwets’ routeboek of ga je op pad met de Puzzeluitje app

Als je op de pagina van de gewenste route bent, kun je maximaal 3 keuzes maken:

  • Puzzeluitje App – hierbij ga je de route rijden vanuit een app.
  • Download PDF – dit is een roadbook/routeboek. Als je deze bestelt ontvang je de link om deze meteen te downloaden.
  • Brievenbus – als je het roadbook uitgeprint wenst te ontvangen, kies je voor deze.

Als je je keuze hebt aangevinkt, dan klik je op de oranje button ‘koop nu’.

Hierna krijg je een pop-up waar je kunt kiezen voor ‘afrekenen’ of ‘verder winkelen’.

Als je hebt gekozen voor ‘afrekenen’, dan kom je in de winkelwagen terecht. Kijk je bestelling na en vul de gegevens in waar nodig.

Heb je een kortingscode of voucher? Vul de code hiervan in bij “heb je een kortingsbon?”.

Vervolgens kies je met welke methode je wenst af te rekenen en betaal je je bestelling.

Na het afrekenen kom je op de Bevestiging pagina. 

  • Heb je gekozen voor ‘download’, dan zie je hier de link om je Puzzeluitje te downloaden.
  • Heb je gekozen voor de Puzzeluitje app, dan vind je hier de link naar de uitleg en de bingo.

Tevens ontvang je een mail met daarin een overzicht van je bestelling, alsook nogmaals de bovengenoemde links.

Voor de Puzzeluitje app ontvang je een extra mail met daarin de inloggegevens die je voor de app nodig hebt. LET OP! Log pas in in de app als je op de startlocatie bent (de inlogcode is nl. 24 uur geldig na het inloggen)

En nu kunnen jullie lekker op pad! Of je voorbereiden op de dag dat je op pad gaat!

Nog wat tips nodig?

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!