Bedrijfsuitje Route op maat

ZAKELIJKE Puzzeltochten

Wil je met je collega’s een leuke puzzeltocht doen als bedrijfsuitje? Dat kan natuurlijk ook bij Puzzeluitje!

 

Je kunt een puzzelrit maken met de auto, te voet of met de fiets. En dan kun je kiezen uit een bestaande route of we maken er eentje op maat. Leuk om een route langs jullie klanten te maken. Of bij een jubileum langs alle oude panden en/of projecten rijden! 

 

Ideeën genoeg hier voor een geslaagd teamuitje met een originele puzzeltocht. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op via 0294-700258 of per mail via info@puzzeluitje.nl.

BEDRIJFSUITjE BASIS

ALLEN

BEDRIJFSUITJE UITGEBREID

ALLEN

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

ALLEN

WANDELRALLY DAG

WANDEL

Je kunt je bedrijfsuitje met Puzzeluitje ook uitbreiden met een gezellige start en lekkere hapjes. Zo is het mogelijk dat wij met onze foodtrucks de dag begeleiden inclusief drankjes en hapjes.

Of wat dacht je van een uitgebreide start met enorme startboog met jullie eigen logo erop, een lekkere goodiebag voor onderweg, leuke activiteiten bij een stop halverweg (en een lekker broodje) waarna jullie finishen door de finishboog en een heerlijke BBQ op jullie wacht?

 

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van diverse bedrijfsuitjes maken wij met veel plezier een vrijblijvend voorstel voor de belangrijkste dag van het jaar voor de medewerkers!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp