Personeelsvereniging

Mogelijkheden Personeelsvereniging

Ben je op zoek naar een leuk idee voor jullie personeelsvereniging voor een bijzonder dagje uit met alle medewerkers of een leuk uitje dat de medewerkers zelf kunnen gaan doen met vrienden of familie?

De puzzeltochten van Puzzeluitje zouden dan misschien wel een topidee kunnen zijn! Onze slogan is niet voor niets ‘het leukste uitje dat altijd kan’! Samen met jullie gaan we kijken hoe Puzzeluitje het beste past bij jullie personeelsvereniging.

personeelsvereniging bedrijfsuitje
personeelsvereniging puzzeltocht
personeelsvereniging dagje uit
personeelsvereniging pv uitje

Personeelsuitje

Willen jullie een personeelsuitje organiseren met alle leden van de personeelsvereniging? Dan hebben we verschillende mogelijkheden. Jullie kunnen dan kiezen uit een bedrijfsuitje basis, uitgebreid of op maat. Alle informatie en prijzen van deze bedrijfsuitjes vind je op deze pagina’s:

BEDRIJFSUITJE BASIS
BEDRIJFSUITJE UITGEBREID
BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Kiezen jullie voor een bestaande route uit ons bestand of hebben jullie liever je eigen route vanaf jullie bedrijf bijvoorbeeld? De route kunnen jullie zelf gaan rijden, maar wij kunnen deze ook voor jullie begeleiden met een uitgebreide startprocedure. Of uitbreiden met een leuke teambuilding activiteit onderweg. Of met tussenstops met catering.

Wandelrally

Of wat dachten jullie van onze wandelrally? Een gezond dagje uit voor alle leden van de personeelsvereniging! Men kan zich hierop vooraf inschrijven op een datum die we in overleg met jullie hebben gereserveerd. Kies de stad die bij jullie past en wij verzorgen de rest.

Twee wandelrally’s van zo’n 6 kilometer, een gezonde lunch tussendoor en een gezellige afsluiter. Kortom een compleet én gezond dagje uit! Meer informatie vind je hier.

Activiteit voor de personeelsvereniging

Jullie kunnen er ook voor kiezen om de Puzzeluitjes onderdeel te maken van jullie bestand aan activiteiten. Waarbij jullie leden zelf Puzzeluitjes kunnen kiezen uit ons ruime aanbod. Hierbij bieden wij 15% korting aan waarmee de leden op onze website de route kunnen uitkiezen.

Hieronder vinden jullie hierover meer informatie. Zoeken jullie iets anders? Neem dan contact met ons op via info@puzzeluitje.nl of telefonisch op 0294-700258.

ROUTES IN EIGEN BESTAND

Verkoop alle puzzeltochten van Puzzeluitje in jullie eigen webshop met 15% korting!

  • Jullie leden kunnen zelf een route uitkiezen op Puzzeluitje.nl
  • In jullie ‘webshop’ kopen de leden een 100% kortingsvoucher waarmee ze een route bestellen op Puzzeluitje.nl
  • Keuze uit ruim 60 routes te voet, te fiets of met de auto (met maandelijks nieuwe routes)
  • Jullie leden gaan op pad wanneer ze dat willen
  • Geen minimum aantal verkopen, geen contract.

PRIJS: € 19,15 per Puzzeluitje

  • Prijs is inclusief BTW

Ben je enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0294 – 700 258 of stuur een mailtje naar info@puzzeluitje.nl en maken met veel plezier een vrijblijvend voorstel voor jullie!

Onderstaand vind je een overzicht van een aantal van onze bestaande routes. Wil je weten of we een bestaande route voor jullie bedrijfsuitje puzzeltocht in de buurt hebben? Neem contact met ons op!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp