autopuzzeltochten friesland

Ontdek deze waterrijke provincie met onze te leuke autopuzzeltochten Friesland! Navigeer door de prachtige dorpen en steden, ga op zoek naar gekke objecten met de auto bingo en los puzzels op over de route.

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autopuzzeltochten in Friesland.

Autopuzzeltochten Friesland

Autopuzzeltochten Friesland bieden een unieke en boeiende manier om de prachtige provincie te verkennen. Met zijn uitgestrekte landschappen, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden, is Friesland de ideale bestemming voor avontuurlijke reizigers die graag hun oriëntatievaardigheden willen testen.

Schilderachtige weggetjes

De autopuzzeltochten Friesland nemen jullie mee op een ontdekkingsreis over schilderachtige weggetjes en langs sfeervolle locaties. Het concept is eenvoudig maar boeiend: jullie ontvangen een routebeschrijving in de vorm van een roadbook of app (waar je zelf voor kiest) met daarin de bolletje pijltje navigatie en vragen en puzzels om op te lossen. Deze puzzels variëren van cryptische aanwijzingen tot uitdagende raadsels die alleen kunnen worden opgelost door de omgeving nauwlettend in de gaten te houden.

Autopuzzeltochten door Friesland.

↓ 0%friese meren puzzeluitje

Friese Meren route

 22,50
Als grote watersportliefhebbers, zijn wij natuurlijk helemaal gek van deze leuke Friese Meren autopuzzeltocht! Heerlijk tuffen door de mooiste plaatsjes, lang wachten voor de openstaande bruggen, terrasje pakken en bootjes kijken. Tja, dit klinkt toch geweldig? De route navigeren jullie met het bolletje pijltje systeem. Wat zeg je? Klinkt spannend, maar na 5 minuten in de route zie je hoe makkelijk dit is! Natuurlijk ga je onderweg bij deze autopuzzeltocht puzzels oplossen en vragen beantwoorden. Voor de achterbank, of de echte cracks, is er ook nog een auto bingo waarbij je op zoek gaat naar 'gekke' objecten langs de weg. Een superleuke route voor jong en oud!
↓ 0%Friese staten en stinze puzzeluitje

Friese Staten en Stinze route

 22,50
Wauw! Wat is het noorden van Friesland toch prachtig! Rijd met de Friese Staten en Stinze autopuzzeltocht langs historische gebouwen in deze verrassende provincie. Een afwisseling van platteland, prachtige dorpjes en het historische Leeuwarden. Ga op zoek naar gekke objecten voor de auto bingo, krijg leuke tips onderweg, los de puzzels op met vragen over de route en navigeer met het bolletje pijltje systeem. Dit betekent dat bij elke aanwijzing je een bolletje (jullie) en een pijltje (waar naar toe) zien staan. Daarnaast hebben we bij de aanwijzingen vaak ook nog wat extra afbeeldingen zoals verkeersborden of straatnamen staan. Appeltje eitje toch?
↓ 0%kinder roadbook

Kinder roadbook

 4,50

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het 'normale' roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging. Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo's, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!
Nieuw
↓ 0%jullie eigen roadbook

Eigen roadbook

 29,50
Hoe leuk is het om met je familiedag, je teamuitje of als vriendenuitje samen een autopuzzeltocht te doen? Ieder in zijn eigen auto, onderweg gezellig samen picknicken en een beetje competitie voor de fanatiekelingen! Speciaal hiervoor hebben we jullie Eigen Roadbook. Hierbij krijgen jullie je eigen roadbook op de (bestaande) route naar wens, inclusief voor elke auto een Puzzeluitje rallybord. Hoe leuk! Een fantastisch idee voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Jullie kiezen hier zelf welke route uit ons huidige aanbod je wilt gaan rijden en wij maken een mooi roadbook met jullie eigen cover en een aantal eigen vragen over de vriendengroep, de jarige, de afdeling etc. Met nog een paar leuke extraatjes rijden jullie hiermee je eigen autorally! LET OP! Je bestelt het Eigen Roadbook voor minimaal 5 auto's, ook als je met minder auto's gaat rijden.

Verborgen juweeltjes

Terwijl jullie door het Friese landschap rijden, leiden we jullie naar verborgen juweeltjes en culturele schatten. Onze autopuzzeltochten leiden vaak naar historische steden zoals bijvoorbeeld Leeuwarden, met zijn indrukwekkende architectuur en rijke geschiedenis. Deze stad bezoek je met de prachtige Friese Staten en Stinze route. Onderweg kunnen deelnemers genieten van adembenemende uitzichten over de uitgestrekte Friese meren en schilderachtige grachten die de regio kenmerken.

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van de autopuzzeltochten Friesland is de interactie met de lokale gemeenschappen. Jullie hebben onderweg de kans om charmante dorpjes te verkennen, lokale ambachten te ontdekken en te genieten van de gastvrijheid van de Friese bevolking. Deze tochten zijn niet alleen een uitdaging voor de geest, maar ook een sociale ervaring die de banden tussen alle deelnemers in de auto versterkt. Je kunt deze puzzelritten dus ook ideaal als teambuilding gaan doen met je collega's!

autopuzzeltochten friesland puzzeluitje
autopuzzeltochten friesland routes
autopuzzeltochten friesland dagje uit

Onvergetelijke reis

Of je nu een lokale inwoner bent die Friesland op een nieuwe manier wil ontdekken of een toerist die op zoek is naar een unieke ervaring, autopuzzeltochten Friesland bieden een onvergetelijke reis vol avontuur, cultuur en plezier. Dus kies een leuke puzzelrit uit, stap in je auto, laat de puzzeltocht beginnen en laat je verrassen door de verborgen schatten van Friesland.

Hebben jullie nog een leuk idee waar in Friesland we nog autopuzzeltochten kunnen maken? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@puzzeluitje.nl