Leuke autopuzzeltochten in Flevoland

Op zoek naar een leuke autopuzzeltocht de nieuwste provincie van Nederland, Flevoland? Navigeer langs bijzondere bouwwerken, geniet van de weidse uitzichten en maak er samen een top dag van!

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autospeurtochten in deze provincie.

Een unieke provincie, dat is Flevoland! Dus voor een autopuzzeltocht een perfecte plek!

De nieuwste provincie is niet heel groot, dus we kunnen hier helaas niet heel veel autospeurtochten gaan uitzetten. De bestaande Flevoland route  gaat langs oud en nieuw. Zo start je in Almere Haven, rijd je langs de grote windmolens en eindig je in het historische Urk. 

Geniet van de weidse uitzichten en de mooie kunstwerken onderweg!

Autopuzzeltochten Flevoland

Autopuzzeltochten Flevoland bieden een unieke en avontuurlijke manier om deze prachtige provincie in het hart van Nederland te verkennen. Met uitgestrekte polders, moderne architectuur en schilderachtige dorpjes is Flevoland de ideale bestemming voor liefhebbers van autoritten en puzzeltochten.

 

Gevarieerd landschap

De autopuzzeltochten Flevoland nemen de deelnemers mee op een boeiende reis door het gevarieerde landschap. Van de uitgestrekte velden van de Noordoostpolder tot de indrukwekkende Oostvaardersplassen, er is altijd iets nieuws te ontdekken. De puzzeltochten van Puzzeluitje zijn geschikt voor zowel ervaren puzzelaars als gezinnen op zoek naar een leuke activiteit.

Verschillende vragen en opdrachten

Tijdens de puzzeltochten worden jullie uitgedaagd met verschillende vragen en opdrachten die betrekking hebben op de omgeving. Dit zorgt niet alleen voor vermaak, maar ook voor educatie over de geschiedenis, flora en fauna van Flevoland. Deelnemers moeten goed opletten en hun denkvermogen gebruiken om de puzzels op te lossen en de route te volgen. En vergeet hierbij ook niet de altijd leuke auto bingo waar je op zoek gaat naar gekke foto’s in de omgeving.

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van de autopuzzeltochten in Flevoland is de mogelijkheid om iconische bezienswaardigheden zoals de Batavia Stad Fashion Outlet, het Aviodrome en de Nieuw Land Erfgoedcentrum te verkennen. De route leidt deels langs deze interessante plekken, waardoor jullie de kans krijgen om even uit de auto te stappen en de bezienswaardigheden van dichtbij te bekijken.

Bollenvelden

In de maanden april en mei kun je hier ook genieten van de vele bollenvelden die volop in bloei staan. En hier is het een stuk rustiger dan in de Bollenstreek! Dus ruimte genoeg om uit te stappen en al die prachtige kleuren vast te leggen op de gevoelige plaat.

Eigen omgeving verkennen

Of je nu een lokale bewoner bent die zijn eigen omgeving wil verkennen of een toerist die Flevoland wil ontdekken, een autopuzzeltocht is een boeiende en interactieve manier om de schoonheid van deze provincie te ervaren. Dus, stap in de auto, neem deel aan een autopuzzeltocht van Puzzeluitje en laat je verrassen door de charme van Flevoland!

Hebben jullie nog een bijzonder plekje in Flevoland voor een autopuzzeltocht? Laat het ons weten!

Hier zie je
alle startpunten van
onze puzzeltochten.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp