autopuzzeltochten flevoland

Op zoek naar een leuke autopuzzeltocht de nieuwste provincie van Nederland, Flevoland? Navigeer langs bijzondere bouwwerken, geniet van de weidse uitzichten en maak er samen een top dag van!

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autospeurtochten in deze provincie.

Een unieke provincie, dat is Flevoland! Dus voor een autopuzzeltocht een perfecte plek!

De nieuwste provincie is niet heel groot, dus we kunnen hier helaas niet heel veel autospeurtochten gaan uitzetten. De bestaande Flevoland route  gaat langs oud en nieuw. Zo start je in Almere Haven, rijd je langs de grote windmolens en eindig je in het historische Urk. 

Geniet van de weidse uitzichten en de mooie kunstwerken onderweg!

Autopuzzeltochten Flevoland

Autopuzzeltochten Flevoland bieden een unieke en avontuurlijke manier om deze prachtige provincie in het hart van Nederland te verkennen. Met uitgestrekte polders, moderne architectuur en schilderachtige dorpjes is Flevoland de ideale bestemming voor liefhebbers van autoritten en puzzeltochten.

Autopuzzeltochten Flevoland.

↓ 0%flevoland puzzeluitje

Flevoland route

 22,50
Flevoland is van een ander kaliber, dus ook zeker de moeite waard om met deze autopuzzeltocht te ontdekken! Een provincie die in de vorige eeuw is opgebouwd door de mens op vier meter onder zeeniveau met enorm veel ruimte. Vandaar dat de route zelf ook ietsje langer is geworden. Een van de leukste onderdelen, de auto bingo, zit natuurlijk ook bij deze route. Let onderweg goed op voor 'gekke' objecten die in tuinen staan, op rotondes of op daken van gebouwen! De navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem, waarbij jij het 'bolletje' bent en het 'pijltje' aangeeft waar je naar toe moet. Even wennen in het begin, maar dat pak je snel op. Natuurlijk zijn er ook puzzels en vragen over de route!
↓ 0%kinder roadbook

Kinder roadbook

 4,50

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het 'normale' roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging. Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo's, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!
Nieuw
↓ 0%jullie eigen roadbook

Eigen roadbook

 29,50
Hoe leuk is het om met je familiedag, je teamuitje of als vriendenuitje samen een autopuzzeltocht te doen? Ieder in zijn eigen auto, onderweg gezellig samen picknicken en een beetje competitie voor de fanatiekelingen! Speciaal hiervoor hebben we jullie Eigen Roadbook. Hierbij krijgen jullie je eigen roadbook op de (bestaande) route naar wens, inclusief voor elke auto een Puzzeluitje rallybord. Hoe leuk! Een fantastisch idee voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Jullie kiezen hier zelf welke route uit ons huidige aanbod je wilt gaan rijden en wij maken een mooi roadbook met jullie eigen cover en een aantal eigen vragen over de vriendengroep, de jarige, de afdeling etc. Met nog een paar leuke extraatjes rijden jullie hiermee je eigen autorally! LET OP! Je bestelt het Eigen Roadbook voor minimaal 5 auto's, ook als je met minder auto's gaat rijden.

Gevarieerd landschap

De autopuzzeltochten Flevoland nemen de deelnemers mee op een boeiende reis door het gevarieerde landschap. Van de uitgestrekte velden van de Noordoostpolder tot de indrukwekkende Oostvaardersplassen, er is altijd iets nieuws te ontdekken. De puzzeltochten van Puzzeluitje zijn geschikt voor zowel ervaren puzzelaars als gezinnen op zoek naar een leuke activiteit.

Verschillende vragen en opdrachten

Tijdens de puzzeltochten worden jullie uitgedaagd met verschillende vragen en opdrachten die betrekking hebben op de omgeving. Dit zorgt niet alleen voor vermaak, maar ook voor educatie over de geschiedenis, flora en fauna van Flevoland. Deelnemers moeten goed opletten en hun denkvermogen gebruiken om de puzzels op te lossen en de route te volgen. En vergeet hierbij ook niet de altijd leuke auto bingo waar je op zoek gaat naar gekke foto's in de omgeving.

autopuzzeltochten flevoland puzzeluitje
autopuzzeltochten flevoland routes
autopuzzeltochten flevoland dagje uit

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van de autopuzzeltochten in Flevoland is de mogelijkheid om iconische bezienswaardigheden zoals de Batavia Stad Fashion Outlet, het Aviodrome en de Nieuw Land Erfgoedcentrum te verkennen. De route leidt deels langs deze interessante plekken, waardoor jullie de kans krijgen om even uit de auto te stappen en de bezienswaardigheden van dichtbij te bekijken.

Bollenvelden

In de maanden april en mei kun je hier ook genieten van de vele bollenvelden die volop in bloei staan. En hier is het een stuk rustiger dan in de Bollenstreek! Dus ruimte genoeg om uit te stappen en al die prachtige kleuren vast te leggen op de gevoelige plaat.

Eigen omgeving verkennen

Of je nu een lokale bewoner bent die zijn eigen omgeving wil verkennen of een toerist die Flevoland wil ontdekken, een autopuzzeltocht is een boeiende en interactieve manier om de schoonheid van deze provincie te ervaren. Dus, stap in de auto, neem deel aan een autopuzzeltocht van Puzzeluitje en laat je verrassen door de charme van Flevoland!

Hebben jullie nog een bijzonder plekje in Flevoland voor een autopuzzeltocht? Laat het ons weten!