wandelpuzzeltochten zuid holland

Ga een heerlijk dagje uit met onze wandelpuzzeltochen Zuid-Holland! Ga op zoek naar foto's, los puzzels en raadsels op en maak samen nieuwe herinneringen in deze geweldige provincie!

Geniet van de historische steden in deze bijzondere provincie.

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de wandelpuzzeltochten Zuid-Holland.

Wandelpuzzeltochten in Zuid-Holland

Stap uit je dagelijkse routine en omarm het avontuur met wandelpuzzeltochten in Zuid-Holland! Ontdek de charmante steden, idyllische landschappen en verborgen schatten van deze diverse provincie op een unieke en interactieve manier. Wandelpuzzeltochten bieden een perfecte combinatie van beweging, hersenkrakers en ontdekkingen, waardoor ze ideaal zijn voor avonturiers van alle leeftijden.

Den Haag

Wat dacht je van de internationale stad Den Haag? Download de Puzzeluitje App en ga genieten van deze internationale sfeer in de wandelpuzzeltocht. Wandel langs de tientallen ambassades, het Vredespaleis en natuurlijk het Binnenhof. Onderweg krijg je vanuit de app allerlei vragen, puzzels en opdrachten. Leuk voor een heerlijk dagje uit!

Wandelpuzzeltochten in Zuid-Holland.

Nieuw
↓ 0%den haag internationaal puzzeluitje

Den Haag Internationaal wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat is het toch een prachtstad Den Haag! Daarom hebben we meer dan één wandelpuzzeltocht hier gemaakt. Dit is de Den Haag Internationaal wandeltocht. Omdat je langs heel veel ambassades komt alsook het Vredespaleis en dus in internationale sferen rond dwaalt! Ga op pad met de Puzzeluitje App, los de puzzels op, beantwoord vragen en voer de foto opdrachten uit. Probeer daarmee zoveel mogelijk Puzzelpunten te verdienen! Helemaal leuk als je er een competitie van maakt met meerdere teams!

Levendige steden

Tijdens je wandelpuzzeltocht door Zuid-Holland verken je pittoreske dorpjes, levendige steden en uitgestrekte natuurgebieden. Wandel langs historische gebouwen, door schilderachtige parken en langs de kustlijn van de Noordzee. Elk pad dat je bewandelt, biedt nieuwe verrassingen en uitdagingen die je samen met je reisgenoten kunt ontdekken en overwinnen.

Verborgen hotspots

Naast het bewonderen van de natuurlijke schoonheid van Zuid-Holland, word je ook geleid naar verborgen hotspots die je anders waarschijnlijk zou missen. Stop bij leuke cafeetjes voor een verfrissend drankje, bezoek kleine winkeltjes voor lokale souvenirs of geniet van een picknick in een van de prachtige parken langs de route. Met een wandelpuzzeltocht ontdek je Zuid-Holland op een veelzijdige en boeiende manier.

wandelpuzzeltochten zuid holland puzzeluitje
wandelpuzzeltochten zuid holland routes
wandelpuzzeltochten zuid holland dagje uit

PV uitje

Heb je wel eens gedacht aan een wandelpuzzeltocht tijdens jullie PV uitje? De leden van de personeelsvereniging kunnen met het gezin meedoen aan deze 'wandelrally'. Wij van Puzzeluitje denken graag met jullie mee en zijn die dag aanwezig voor de organisatie. In een sfeervol restaurant ontvangen wij jullie leden met een lekker kopje koffie of thee en leggen wij de puzzeltocht uit. Vervolgens gaan de teams op pad en houden wij de scores bij. Aan het einde van de middag staat er een heerlijke barbecue klaar en verzorgt het Puzzeluitje team de prijsuitreiking met prachtige prijsbekers!

Omarm het avontuur

Dus laat de sleur achter je en omarm het avontuur met wandelpuzzeltochten in Zuid-Holland. Ontdek de diversiteit en schoonheid van deze provincie op een unieke en interactieve manier. Boek vandaag nog je wandelpuzzeltocht en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol verrassingen en ontdekkingen!