Een goedkoop en super leuk bedrijfsuitje

Op zoek naar een goedkoop bedrijfsuitje? Hoe leuk om met je collega’s een puzzeltocht te doen? Beetje teambuilding, beetje competitie en vooral heel veel fun!

Een superleuk teamuitje met voor ieder wat wils. Bij het Bedrijfsuitje Basis kies je uit ons bestaande bestand van routes. Een route te fiets, wandelend of met de auto, waar ook in Nederland!

Goedkoop bedrijfsuitje

Een Puzzeluitje kost € 22,50 per team en een team kan bestaan uit 4 personen. Dat betekent nog geen € 6,- per persoon voor een middagvullende activiteit! Hoe bedoel je een goedkoop bedrijfsuitje?

Je kunt zelf de puzzeltocht natuurlijk helemaal uitbreiden. Wat dacht je van een heerlijke lunch tussendoor? Vraag ons vooraf de route zodat je een gezellig restaurant kunt uitzoeken. Of houd het helemaal budget en geef iedereen een picknick mand mee en verzamel halverwege de route. Ook hierin denken wij graag mee voor een idyllisch plekje!

Gezellige borrel

Sluit je puzzeltocht af met een gezellige borrel in een karaoke bar! Nostalgie ten top. Of maak er nog een spel van om de teams samen te stellen (bijvoorbeeld wie lost als eerste de rebus op en mag zijn eigen team kiezen). Mogelijkheden genoeg!

Roadbook of app

Julllie kiezen zelf om de route te doen met een roadbook (routeboek) of met de Puzzeluitje app. In beide gevallen kunnen jullie er een competitie van maken. Sowieso met de scores van de vragen en puzzels, maar ook met de auto bingo. Laat iedereen een foto maken van de gevonden bingo’s en het team met de meeste bingo’s krijgt extra punten!

 

Een goedkoop bedrijfsuitje waar je nog helemaal los kunt gaan met leuke ideeën die niet veel hoeven te kosten. Hulp nodig? Bel ons en wij denken graag met jullie mee.

BEDRIJFSUITJE BASIS

Het bedrijfsuitje basis is inclusief:

  • Een auto / fiets / wandel route naar keuze uit ons huidige aanbod
  • De duur per route is goed voor zo’n 2 – 3 uur gezelligheid
  • Keuze uit roadbook of Puzzeluitje app
  • Zonder begeleiding, op pad wanneer jullie het zelf willen
  • 2 – 4 Deelnemers per team
  • Last minute bestellen.

PRIJS: € 22,50 per team

  • Prijs is inclusief BTW
  • Zelf bestellen via de webshop.

Betaalbare ervaring

Een goedkoop bedrijfsuitje organiseren kan een uitdaging zijn, maar met een puzzeltocht als activiteit is het mogelijk om een spannende en betaalbare ervaring te creëren voor het hele team. Een puzzeltocht is een geweldige manier om samen te werken, te genieten van buitenactiviteiten en de teamgeest te versterken, en het hoeft niet duur te zijn.

Goedkoop bedrijfsuitje met puzzeltocht

Het organiseren van een goedkoop bedrijfsuitje met een puzzeltocht als centrale activiteit is haalbaar. Door te kiezen voor een bestaande puzzeltocht van Puzzeluitje, kun je een leuke en betaalbare ervaring creëren voor je team. Het belangrijkste is om te genieten van de tijd samen en de teamgeest te versterken, ongeacht het budget dat je tot je beschikking hebt.

 

Hieronder vind je een aantal leuke route ideeën. 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp