Een gezellige wandelrally met je collega's

Ontdek een van de leuke Hollandse steden met je collega’s of relaties met een te gekke wandelrally! Of wat dacht je van een jaarlijkse traditie voor de personeelsvereniging? Een gezellige dag met de collega’s, maar ook met familie of vrienden. 

 

Wij van Puzzeluitje organiseren jullie complete dag! Elk jaar in een andere stad zoals Utrecht, Nijmegen, Den Bosch. Iedereen van het bedrijf kan zich vooraf inschrijven met een team van maximaal 5 personen.

 

De wandelrally dag ziet er als volgt uit:
We ontvangen jullie in een sfeervolle locatie in of nabij het centrum met een lekker kopje koffie, thee en koekjes. Als iedereen aanwezig is, volgt een korte uitleg en krijgt iedereen een routeboek. Vervolgens starten de teams een voor een met de eerste wandelrally.

wandelrally dag main

Rond lunchtijd is iedereen weer terug en is er een heerlijke broodjeslunch. En natuurlijk tijd om de tussenstand door te geven! Als iedereen er weer helemaal klaar voor is, dan gaan we voor de tweede ronde! Want ook vanmiddag is er een (andere) wandelpuzzeltocht. 

 

Aan het einde van de middag komt iedereen weer terug en is het tijd voor de prijsuitreiking! Welk team heeft het snelste gewandeld, maar vooral de meeste goede antwoorden gevonden? 

 

We sluiten de dag af met een gezellige borrel (eventueel tegen een meerprijs uit te breiden met diner).

 

Een superleuke, gezonde dag voor alle medewerkers!

De wandelrally is inclusief:

PRIJS: € 79,50 p.p. (excl. BTW)

Genoemde prijs is voor minimaal 100 personen.

Ben je enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0294 – 700 258 of stuur een mailtje naar info@puzzeluitje.nl en maken met veel plezier een voorstel voor jullie!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp