garantie

Zit er garantie op de Puzzeluitjes?

Onze klanten verwachten natuurlijk kwalitatief goede puzzeltochten en wij garanderen deze ook zonder enige discussie. Al onze Puzzeluitjes worden door onszelf bedacht en ontwikkeld.

Mocht je toch niet tevreden zijn met het door ons geleverde Puzzeluitje, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Puzzeluitje ideeën.

Nieuw
↓ 0%nijmegen wandelpuzzeltocht

Nijmegen Wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat een prachtige stad en jij kunt deze nu ontdekken in de Nijmegen wandelpuzzeltocht! Boordevol geschiedenis, prachtige gebouwen, de Waal en nog veel meer. Want wat een geweldige binnenstad is dit! Deze wandelpuzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een pin waar je naar toe moet lopen. Bij de pin aangekomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een rebus die je moet oplossen om achter de vraag te komen voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?
Nieuw
↓ 0%zeisterbos

Zeisterbos Fietsroute

 22,50
Wat een prachtige omgeving bij deze Zeisterbos fietspuzzeltocht! Veel bossen, maar zeker ook prachtige landgoederen en natuurlijk Slot Zeist! Met een route van zo'n 15 kilometer ben je ruim 2 uur zoet in deze geweldige omgeving. Download de Puzzeluitje App en ga op pad! Fiets van pin naar pin en los op elke locatie puzzels op, voer opdrachten uit en beantwoord vragen. Een heerlijk dagje uit voor jong en oud!
Nieuw
↓ 0%kroondomein het loo

Kroondomein Het Loo route

 22,50
Koninklijk, bosrijk, natuur, natuur, natuur, dat is de Kroondomein Het Loo autopuzzeltocht! Wat een bizar mooie route hier rondom dit natuurgebied. Het was een absoluut genot om deze route te maken. Rijd door de mooiste natuur, de leukste plaatsjes maar zeker ook prachtige gebouwen. Laat je verrassen door dit waanzinnig mooi stukje Nederland! Je navigeert door deze bijzondere omgeving met de bolletje pijltje aanwijzingen. Dat betekent dat je bij elke verkeerssituatie die daarom vraagt je een aanwijzing krijgt in de vorm van een bolletje en pijltje. Jij bent het bolletje en je moet naar het pijltje toe, prima te doen! Natuurlijk ga je onderweg lekker puzzelen met diverse vragen over de route en geven we je wat superleuke tips voor onderweg. De auto bingo maakt deze leuke puzzeltocht af, ga hiervoor op zoek naar de gekste objecten langs de route!