autopuzzeltochten groningen

Ga op avontuur in het hoge noorden met de leukste autopuzzeltochten Groningen. Nodig je vrienden, familie of collega's uit of ga gezellig met z'n tweetjes op pad en navigeer langs prachtige historische gebouwen, wijdse uitzichten en de mooiste natuur.

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autopuzzeltochten Groningen.

Groningen is het absoluut waard om te ontdekken met een autopuzzeltocht! 

Autopuzzeltochten Groningen

Autopuzzeltochten Groningen bieden een unieke en boeiende manier om deze prachtige regio te verkennen. Met een combinatie van avontuur, navigatie en het oplossen van puzzels, beloven deze tochten een onvergetelijke ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Schilderachtige landschappen

Groningen, met zijn schilderachtige landschappen en charmante dorpjes, is de ideale achtergrond voor een autopuzzeltocht van Puzzeluitje. Deelnemers krijgen de kans om de verborgen schatten van deze provincie te ontdekken, terwijl jullie genieten van de vrijheid en flexibiliteit van reizen met de auto. Het concept van een autopuzzeltocht draait om meer dan alleen van A naar B rijden; het is een interactieve reis waarbij jullie onderweg worden uitgedaagd met intrigerende puzzels en raadsels.

Autopuzzeltochten in Groningen.

↓ 0%groningse borgen puzzeluitje

Groningse Borgen route

 22,50
Bij de Groningse Borgen autopuzzeltocht passeer je minstens de helft van de nog 16 bestaande borgen. Ooit waren dit er 200! Deze stenen landhuizen stammen uit de Middeleeuwen en waren ooit bedoeld om met zijn sterke torens bescherming te bieden tegen eventuele vijandige aanvallen. Omdat stenen toen heel duur waren, konden alleen de rijken deze steenhuizen veroorloven en dat kun je wel zien aan hun statige bouw! De route navigeer je met hetzelfde systeem als in een autorally: bolletje pijltje. Klinkt ingewikkeld, is het niet! Ja, het is even wennen als je het nog nooit hebt gedaan, maar voor je het weet wil je niet anders. Onderweg ga je op zoek naar antwoorden op vragen over de route en grappige objecten voor de auto bingo. Zo is er voor iedereen iets te doen in de auto! Deze route is (nog) niet beschikbaar in de Puzzeluitje App.
↓ 0%kinder roadbook

Kinder roadbook

 4,50

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het 'normale' roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging. Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo's, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!
Nieuw
↓ 0%jullie eigen roadbook

Eigen roadbook

 29,50
Hoe leuk is het om met je familiedag, je teamuitje of als vriendenuitje samen een autopuzzeltocht te doen? Ieder in zijn eigen auto, onderweg gezellig samen picknicken en een beetje competitie voor de fanatiekelingen! Speciaal hiervoor hebben we jullie Eigen Roadbook. Hierbij krijgen jullie je eigen roadbook op de (bestaande) route naar wens, inclusief voor elke auto een Puzzeluitje rallybord. Hoe leuk! Een fantastisch idee voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Jullie kiezen hier zelf welke route uit ons huidige aanbod je wilt gaan rijden en wij maken een mooi roadbook met jullie eigen cover en een aantal eigen vragen over de vriendengroep, de jarige, de afdeling etc. Met nog een paar leuke extraatjes rijden jullie hiermee je eigen autorally! LET OP! Je bestelt het Eigen Roadbook voor minimaal 5 auto's, ook als je met minder auto's gaat rijden.

De tochten zijn ontworpen met diversiteit in gedachten, waardoor de deelnemers kunnen kiezen tussen routes die door pittoreske dorpen slingeren, langs historische bezienswaardigheden gaan of door de prachtige natuur van Groningen leiden. We werken altijd aan routes die geschikt zijn voor verschillende interesses en voorkeuren.

Plezier en educatie

Wat deze tochten zo bijzonder maakt, is de combinatie van plezier en educatie. Jullie worden aangemoedigd om samen te werken, probleemoplossende vaardigheden te gebruiken en tegelijkertijd meer te leren over de rijke geschiedenis en cultuur van Groningen. De puzzels variëren van eenvoudige uitdagingen tot meer complexe raadsels, waardoor de tochten geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus.

autopuzzeltochten groningen puzzeluitje
autopuzzeltochten groningen dagje uit
autopuzzeltochten groningen routes

Flexibiliteit

Een ander voordeel van autopuzzeltochten is de flexibiliteit om op elk moment te beginnen en de route op eigen tempo af te leggen. Want bij Puzzeluitje bepaal je zelf wanneer je op pad gaat en wat je onderweg doet. Dit maakt het ideaal voor gezinnen, vriendengroepen of zelfs individuele avonturiers die op zoek zijn naar een onafhankelijke verkenning van Groningen. Bovendien kunnen deelnemers onderweg genieten van pittoreske picknickplekken of lokale eetgelegenheden ontdekken, waardoor de tocht niet alleen een reis is, maar ook een culinair avontuur.

Enthousiasme voor autopuzzeltochten

Het enthousiasme voor autopuzzeltochten Groningen groeit gestaag, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het is een perfecte combinatie van ontspanning, uitdaging en ontdekking, allemaal verpakt in een boeiende roadtrip door een van de meest betoverende regio's van Nederland. Dus, pak je sleutels, activeer je navigatievermogen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met autopuzzeltochten in het prachtige Groningen.

Natuurlijk is ons aanbod lang niet toereikend van al het moois van deze provincie, dus mochten jullie nog een leuk idee hebben voor een autopuzzeltocht, laat het ons weten via info@puzzeluitje.nl.