autopuzzeltochten gelderland

Ontdek de grootste provincie van Nederland met onze superleuke autopuzzeltochten Gelderland! Navigeer net als in een echte rally met het bolletje pijltje systeem, ga op zoek naar oplossingen op de vragen en puzzels over de route en vind alle foto's van de auto bingo!

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autopuzzeltochten in Gelderland.

Grootste provincie

Gelderland is de grootste provincie van Nederland, dus genoeg te ontdekken met onze autopuzzeltochten. Een gevarieerde provincie waarin je veel natuur tegenkomt, maar zeker ook veel historie en leuke plaatsjes. Gelderland is een perfecte provincie voor een weekendje weg, dus ideaal om te combineren met een autopuzzeltocht!

Autopuzzeltochten Gelderland

Autopuzzeltochten Gelderland bieden een unieke en avontuurlijke manier om deze prachtige provincie te verkennen. Gelderland, bekend om zijn uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes en historische steden, vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke autotocht vol plezier en ontdekkingen.

Autopuzzeltochten in Gelderland.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%Achterhoekse Landgoed puzzeluitje

Achterhoekse Landgoed route

 22,50
Laat je verrassen met deze Achterhoekse Landgoed autopuzzeltocht met de mooiste landgoederen in Gelderland, gezellige dorpjes en steden en zijn groene omgeving. Voor je het weet is het alweer voorbij! Wat een schitterende omgeving hier! Jullie gaan navigeren met hetzelfde systeem als professionele rally's: bolletje pijltje. Klinkt spannend, maar voor je het weet hebben jullie het door. Zeker met de extra aanwijzingen die wij erbij geven! Onderweg ga je op zoek naar gekke objecten voor de superleuke auto bingo en natuurlijk zijn er ook puzzels op te lossen en vragen te beantwoorden over de route. Een heerlijk dagje weg voor jong en oud!
↓ 0%nieuwe hollandse waterlinie puzzeluitje

Nieuwe Hollandse Waterlinie route

 22,50
De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat slechts langs een deel van dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed. Op je route passeer je een kleine 10 forten over zo’n 50 kilometer, terwijl de waterlinie zelf zo’n 85 kilometer volgt. Maar met deze autospeurtocht krijg je absoluut een goede indruk van dit geniale idee om Nederland te beschermen tegen de vijand. Met het bolletje pijltje systeem ga je navigeren. Dit doen ze ook in echte auto rally's! In het begin is het even wennen, maar als je de slag te pakken hebt, wil je niet anders! Natuurlijk zijn er ook tips voor onderweg en ga je puzzels en vragen oplossen. De auto bingo voor de achterbank is er zeker ook bij.
Nieuw
↓ 0%kroondomein het loo

Kroondomein Het Loo route

 22,50
Koninklijk, bosrijk, natuur, natuur, natuur, dat is de Kroondomein Het Loo autopuzzeltocht! Wat een bizar mooie route hier rondom dit natuurgebied. Het was een absoluut genot om deze route te maken. Rijd door de mooiste natuur, de leukste plaatsjes maar zeker ook prachtige gebouwen. Laat je verrassen door dit waanzinnig mooi stukje Nederland! Je navigeert door deze bijzondere omgeving met de bolletje pijltje aanwijzingen. Dat betekent dat je bij elke verkeerssituatie die daarom vraagt je een aanwijzing krijgt in de vorm van een bolletje en pijltje. Jij bent het bolletje en je moet naar het pijltje toe, prima te doen! Natuurlijk ga je onderweg lekker puzzelen met diverse vragen over de route en geven we je wat superleuke tips voor onderweg. De auto bingo maakt deze leuke puzzeltocht af, ga hiervoor op zoek naar de gekste objecten langs de route!

Plezierig en uitdagend

De autopuzzeltochten in Gelderland zijn niet zomaar een ritje door het landschap; het zijn interactieve ervaringen die zowel plezierig als uitdagend zijn. Het concept is eenvoudig: jullie kiezen een van de bovenstaande routes,  ontvangen meteen het roadbook of de inloggegevens voor de app, lezen de uitleg en gaan op pad. Het doel is niet alleen om van punt A naar punt B te komen, maar ook om onderweg de hersenen te laten kraken en samen te werken om de puzzels op te lossen.

Schilderachtige Veluwe

Een paar van de populaire routes voert jullie door de schilderachtige Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied dat bekend staat om zijn diversiteit aan flora en fauna. Terwijl jullie kronkelende wegen volgen, worden jullie geconfronteerd met vragen en opdrachten die variëren van algemene kennis tot logisch redeneren. Het oplossen van elke puzzel leidt tot puzzelpunten, waardoor de route als een levendig spel wordt ervaren. Hierdoor kun je ook met meerdere auto's op pad en er een kleine competitie van maken!

autopuzzeltochten gelderland puzzeluitje
autopuzzeltochten gelderland routes
autopuzzeltochten gelderland dagje uit

Onderweg stoppen

Wat deze autopuzzeltochten Gelderland extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om onderweg te stoppen en de omgeving te verkennen. De routes leiden vaak naar verborgen juweeltjes, zoals charmante dorpspleinen, historische bezienswaardigheden en adembenemende uitzichtpunten. Bij Puzzeluitje hebben jullie de vrijheid om op eigen tempo te rijden, waardoor er voldoende tijd is om te genieten van de omgeving en te genieten van bijvoorbeeld een picknick in de natuur.

Teambuilding

Daarnaast dragen de autopuzzeltochten bij aan teambuilding en sociale interactie. Of het nu gaat om vriendengroepen, families of collega's, het gezamenlijk oplossen van de puzzels creëert een gevoel van samenhorigheid en teamwork. Bovendien zorgt de competitieve element ervoor dat de deelnemers extra gemotiveerd zijn om de uitdagingen aan te gaan en als eerste de eindbestemming te bereiken.

Gelderland ontdekken

Autopuzzeltochten Gelderland zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook een kans om de provincie op een nieuwe en boeiende manier te ontdekken. Het is een mix van avontuur, kennis en natuurlijke schoonheid, verpakt in een enkele opwindende ervaring. Dus, voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke dag vol plezier en verkenning, is een autopuzzeltocht door Gelderland absoluut de moeite waard.

Als jullie nog een leuk idee hebben voor een autopuzzeltocht in deze provincie, laten jullie het ons dan weten? Stuur een mailtje naar info@puzzeluitje.nl of bel ons op 0294-700258.