autopuzzeltochten noord brabant

Ontdek de schitterende provincie met één van onze leuke autopuzzeltochten Noord Brabant. Navigeer met bolletje pijltje, ga op zoek naar de foto's van de auto bingo en los puzzels op om puzzelpunten te verdienen! 

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de puzzeltochten met de auto in deze provincie.

Ga genieten van de gastvrijheid van het altijd gezellige Noord Brabant met één van onze autopuzzeltochten!

Autopuzzeltochten Noord Brabant

Autopuzzeltochten Noord Brabant bieden een unieke en boeiende manier om deze prachtige Nederlandse provincie te verkennen. Met zijn schilderachtige landschappen, charmante dorpjes en bruisende steden, is Noord-Brabant de ideale locatie voor een onvergetelijke rit vol avontuur en ontdekking.

Veel meer dan van A naar B

Een autopuzzeltocht is veel meer dan alleen maar van A naar B rijden. Het is een interactieve ervaring waarbij jullie uitgedaagd worden om je oriëntatievermogen, probleemoplossend vermogen en samenwerkingsvaardigheden te gebruiken. Deze tochten zijn ideaal voor vriendengroepen, families of zelfs bedrijfsteams die op zoek zijn naar een gezellige en uitdagende dag samen.

Autopuzzeltochten in Noord-Brabant.

↓ 0%Brabantse bos en duin puzzeluitje

Brabantse Bos en Duin route

 22,50
Houd je van natuur en wandelen? Combineer dan deze leuke autopuzzeltocht met een heerlijke wandeling. De Brabantse Bos en Duin route gaat rondom de Loonse en Drunense duinen en er zijn dus genoeg mogelijkheden om deze omgeving ook te voet te ontdekken! Het navigeren van deze autopuzzeltocht gaat met de zogeheten 'bolletje pijltje' navigatie. Geen 1e straat naar rechts, bij de molen naar links, maar aanwijzingen in de vorm van een bolletje met pijltje. Het bolletje ben jij, het pijltje daar moet je naar toe. Ingewikkeld? Wel nee! Even wennen, maar snel prima te doen. Onderweg moet je ook goed opletten voor bijzondere 'objecten' op rotondes, op daken van gebouwen of gewoon langs de weg voor de superleuke auto bingo. En ook vragen en puzzels over de route vind je terug in deze puzzeltocht. Genoeg te doen voor iedereen dus!
↓ 0%brabantse boerderijen puzzeluitje

Brabantse Boerderijen route

 22,50
Geniet van de prachtige natuur en de mooiste boerderijen in deze Brabantse Boerderijen autopuzzeltocht! Een heerlijk dagje uit die je leidt langs een schitterend deel van deze gastvrije provincie! De route ga je navigeren met het 'bolletje pijltje' systeem. Dit zijn aanwijzingen die je krijgt om te weten waar je naar toe moet en bestaan dus uit een bolletje (dat ben jij) en een pijltje (daar moet je naar toe). Even wennen in het begin, maar voor je het weet, heb je dit onder de knie! Naast de 'navigatie-puzzel' ga je ook puzzels oplossen en vragen beantwoorden over de autopuzzeltocht langs de boerderijen. En dan is er ook nog de hilarische auto bingo, waarbij je op zoek gaat naar 'vreemde' objecten langs de route. Zo is er voor iedereen iets te doen! Deze route is (nog) niet beschikbaar in de Puzzeluitje App.
↓ 0%hollands brabant puzzeluitje

Hollands Brabant route

 22,50
Wat was het weer genieten tijdens het maken van de Hollands Brabant autopuzzeltocht! Een schitterend deel van Noord-Brabant met diverse historische stadjes en prachtige natuur. En we gaan weer met de veerpont, want dat blijft toch een unieke gebeurtenis toch? De navigatie gebeurt via de Puzzeluitje App of een roadbook, maar beide met aanwijzingen volgens de bolletje pijltje methode. Klinkt ingewikkelder dan het is. En het is in het begin ook even wennen, maar binnen no time gaan jullie als een dolle op zoek naar rare objecten voor de auto bingo en oplossingen op de puzzels over de route!

Bedrijfsuitjes

Voor deze laatste groep, de bedrijfsuitjes, hebben wij speciale puzzeltochten die wij met plezier bij Puzzeluitje al jaren organiseren voor de leukste bedrijven. Met gepersonaliseerde roadbooks, foodtrucks langs de routes of routes op maat! Alle mogelijkheden vind je op onze pagina Zakelijk.

Uitgestrekte bossen en schilderachtige weggetjes

Terug naar Noord-Brabant, met zijn uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige weggetjes, biedt het perfecte decor voor een autopuzzeltocht. Jullie krijgen de kans om door schilderachtige dorpen te rijden, historische bezienswaardigheden te ontdekken en de lokale cultuur te proeven. Het is niet alleen een puzzelrit, maar een reis vol verrassingen en ontdekkingen.

 

autopuzzeltochten noord brabant puzzeluitje
autopuzzeltochten noord brabant routes
autopuzzeltochten noord brabant dagje uit

Navigatie

Onze autopuzzeltochten Noord Brabant worden vaak georganiseerd met behulp van gedetailleerde navigatie (bolletje pijltje) en, uiteraard, puzzels. Jullie moeten goed opletten op aanwijzingen, raadsels oplossen en de juiste route vinden om de uitdaging succesvol te voltooien. Ook vind je altijd onze beroemde auto bingo, waarbij je op zoek gaat naar bijzondere objecten langs de routes. Het is een leuke en interactieve manier om de omgeving te verkennen terwijl je je brein aan het werk zet.

Pittoresk dorpje

Onze autopuzzeltochten NoordBrabant kunnen starten in een pittoresk dorpje zoals Heusden, bekend om zijn prachtige historie en omliggende natuur. Van daaruit kunnen jullie worden uitgedaagd om de verborgen schatten van de regio te ontdekken, zoals het Witte Kasteel of de Loonse en Drunense Duinen.

Genieten van lokale lekkernijen

Naast de uitdagingen onderweg, bieden autopuzzeltochten Noord Brabant ook de gelegenheid om te genieten van lokale lekkernijen. Zo gaan wij bij het uitzetten van alle routes altijd op zoek naar de lokale koekjes. Jullie kunnen stoppen bij gezellige cafés of lokale markten om te genieten van streekproducten en de gastvrijheid van de Brabantse bevolking.

Kortom, autopuzzeltochten in Noord-Brabant zijn een perfecte combinatie van avontuur, ontdekking en plezier. Of je nu een lokale inwoner bent of de provincie voor het eerst bezoekt, deze tochten bieden een unieke manier om de verborgen pareltjes van Noord-Brabant te ontdekken, terwijl je geniet van een gezellige dag vol puzzelplezier.

Natuurlijk gaan we nog veel meer van deze unieke autopuzzeltochten Noord Brabant uitzetten, want er valt hier genoeg te zien! Heb je zelf nog een origineel idee? Laat het ons weten!