De leukste events & specials

Regelmatig organiseren wij events in de vorm van puzzeltochten. Een gezellige dag ergens in Nederland waar wij jullie ontvangen met onze Puzzeluitje Pitsstop en onderweg kunnen genieten van leuke verrassingen, activiteiten en vaak ook met catering. Houd deze pagina in de gaten voor al onze evenementen!

Ook vind je hier bijzondere puzzeltochten specials zoals een familiedag die je zelf kunt organiseren met gepersonaliseerde roadbooken of kadobonnen. 

X-MAS RIDE & BITE

AUTO

AUTOPUZZEL FAMILIEDAG ROUTE

AUTO

TESTRIJDERS GEZOCHT

AUTO

KADOBON

ALLEN

Je kunt je inschrijven voor onze events via de pagina van het event. 

LET OP, je krijgt voor onze events altijd alleen een mail ter bevestiging. In de week voorafgaand de puzzeltocht krijg je van ons altijd nog een mail met gedetailleerde informatie.

Kerst events

Een vaste traditie inmiddels zijn onze kerst events. De X-mas Ride & Bite organiseren we elk jaar in december en staat garant voor een super gezellige kerst puzzeltocht. Natuurlijk kleed je je auto aan in kerststijl tijdens deze events (en krijg je van ons ook nog wat extra decoratie), hiermee maak je ook nog eens kans op een superleuk kerstkado! De route rijd je altijd in het donker, zodat je alle kerstverlichting het beste kan zien (en ook alle bingo-kerst-lichtjes kunt vinden!).

App testers

Ook zijn we regelmatig op zoek naar App testers. Deze events kondigen we altijd aan in onze nieuwsbrieven waarna iedereen die wilt zich kan inschrijven. Hierbij ga je een route testen met onze Puzzeluitje app. Deze krijg je gratis van ons en in ruil daarvoor vragen wij alleen wat feedback. Een superleuk dagje weg voor weinig en je helpt ons enorm!

Autopuzzel Familiedag

Wil je op pad met een grotere groep met meerdere auto’s? Kies dan voor de Autopuzzel Familiedag! Hierbij kies je een bestaande route waarvan wij het roadbook gaan personaliseren. Jullie krijgen deze dan toegestuurd met jullie eigen cover en daarbij eigen vragen / puzzels. Wat was de eerste auto van opa? Hoe oud zijn alle deelnemers samen? Jullie bedenken de vragen, wij maken er een puzzel van!

Kadobonnen

Kadobonnen zijn een veelzijdig en geliefd geschenk in de hedendaagse samenleving. Ze bieden ontvangers de vrijheid om zelf een Puzzeluitje te kiezen, en dat maakt ze perfect voor allerlei gelegenheden, van verjaardagen tot jubilea en feestdagen.

Een van de grootste voordelen van kadobonnen is de ruime keuze die ze bieden. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een fervente puzzelaar, een vriend die verhuisd is, of een culinaire fijnproever, er is altijd een passende route beschikbaar die men met de kadobon kan kiezen. Deze bonnen worden aangeboden als download PDF, dus je kunt deze nu bestellen en over 5 minuten geven! Handig als je even vergeten bent een kadootje te kopen.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp