Drenthe Autopuzzeltochten

Op zoek naar leuke autopuzzeltochten Drenthe? Ontdek deze geweldig mooie provincie in het oosten van Nederland met de auto en laat je verrassen. Van schitterende natuur, via authentieke dorpen en langs historische gebouwen.

Hieronder vind je ons huidige aanbod van alle routes in Drenthe. Deze worden regelmatig aangevuld, dus houd ons in de gaten!

Autopuzzeltochten Drenthe

Autopuzzeltocht Drenthe zijn een avontuurlijke en leuke manier om deze prachtige provincie in Nederland te verkennen. Drenthe staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, sfeervolle dorpen en historische bezienswaardigheden. Een autopuzzeltocht voegt daar een extra dimensie aan toe, omdat je niet alleen de omgeving verkent, maar ook je brein op de proef stelt met leuke raadsels en puzzels onderweg.

Pittoreske plekken

Tijdens de autopuzzeltochten Drenthe volg je aanwijzingen en opdrachten die je langs de meest pittoreske plekken leiden. Je kunt deze avonturen in je eigen tempo beleven, met vrienden, familie of met collega’s. De puzzels variëren van cryptische aanwijzingen tot uitdagende raadsels die je oplossen terwijl je geniet van het prachtige landschap. Ook de navigatie zelf vanuit het roadbook of de Puzzeluitje app is een soort puzzel.

Drentse Esdorpen

Een populaire puzzeltocht bij onze autopuzzeltochten Drenthe is de Drentse Esdorpen route. Rijd door de schilderachtige dorpen als Orvelte, Dwingeloo en Diever. Onderweg kun je stoppen bij historische bezienswaardigheden zoals hunebedden, oude molens en gezellige eetgelegenheden voor een smakelijke lunch.

Natuur en cultuur

Drenthe biedt voor ieder wat wils, of je nu houdt van natuur, cultuur, of een combinatie van beide. Een autopuzzeltocht stelt je in staat om deze veelzijdige provincie op een unieke manier te ontdekken. Vergeet niet je fototoestel mee te nemen, want je komt gegarandeerd langs adembenemende plekjes die je wilt vastleggen.

Kortom, autopuzzeltochten Drenthe zijn een onvergetelijke ervaring waarbij avontuur en hersenkrakers samenkomen in een prachtige omgeving. Dus stap in de auto, pak de kaart en begin aan jouw ontdekkingsreis door het hart van Drenthe. Je zult versteld staan van wat deze provincie te bieden heeft.

Hier zie je
alle startpunten van
onze puzzeltochten.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp