Wandelpuzzeltochten Drenthe

Wandelpuzzeltochten Drenthe

Ontdek deze mooie provincie met originele wandelpuzzeltochten Drenthe! Onze wandelroutes vind je alleen in steden, want daar valt ook het meest te puzzelen! Voor de navigatie van je route ga je ouderwets kaart lezen. Het puzzeldeel zit in de foto’s die je gaat zoeken. Bij elke foto vind je een puzzel en alle foto’s samen vormen ook nog een puzzel. 

Een superleuk dagje weg in het mooie Drenthe!

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de wandelpuzzeltochten Drenthe.

Een prachtige provincie om te voet te ontdekken, vandaar dat we een aantal leuke wandelpuzzeltochten ontwikkeld hebben in het mooie Drenthe!

Ga op zoek naar de foto’s en los de puzzels en raadsels op om achter de verborgen zin te komen. 

Weet jij nog een leuke omgeving waar we absoluut een wandelpuzzeltocht moeten uitzetten in Drenthe? Laat het ons weten en wie weet vind je deze binnenkort terug in ons aanbod.

Schilderachtige dorpen

Drenthe, de provincie van uitgestrekte heidevelden, schilderachtige dorpen en prehistorische hunebedden, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor liefhebbers van wandelpuzzeltochten Drenthe. Deze unieke activiteit combineert het plezier van wandelen met de uitdaging van het oplossen van raadsels en puzzels. Het resultaat is een boeiende en avontuurlijke manier om de prachtige natuur en rijke geschiedenis van Drenthe te verkennen.

Natuurlijke schoonheid

Wandelpuzzeltochten Drenthe zijn ontworpen om zowel lokale bewoners als toeristen te verrassen en vermaken. De provincie heeft een schat aan natuurlijke schoonheid te bieden, van de Drentse bossen tot de veengebieden en vennen. Tijdens deze tochten word je aangemoedigd om te genieten van het landschap terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen en oplossingen voor de uitdagende puzzels.

De wandelpuzzeltocht door Coevorden geeft je een mooi beeld van deze historische stad en je krijgt de kans om meer te weten te komen over zijn geschiedenis en betekenis. De bijbehorende puzzels testen je kennis en observatievaardigheden, waardoor je een dieper begrip krijgt van het culturele erfgoed van de provincie.

Traditionele Drentse lekkernijen

Drenthe staat ook bekend om zijn sfeervolle dorpen en vriendelijke bevolking. Onderweg kun je genieten van traditionele Drentse lekkernijen in gezellige eetgelegenheden.

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om deze provincie te ontdekken, wandelpuzzeltochten Drenthe bieden een verfrissende en boeiende ervaring. Ze zijn geschikt voor individuen, koppels, gezinnen en groepen. Dus trek je wandelschoenen aan, neem je avontuurlijke geest mee en ga op ontdekkingstocht in Drenthe met wandelpuzzeltochten die je onderdompelen in de natuur, cultuur en mysteries van deze prachtige provincie.

Hier zie je
alle startpunten van
onze puzzeltochten.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp