BVLD lezersactie

Speciaal voor de lezers van BVLD. een leuke kortingsactie in samenwerking met Puzzeluitje.nl! Je krijgt 40% korting op alle autopuzzeltochten én een gratis kinder roadbook voor de allerjongsten!

 

Nodig je vrienden of familie uit en ga op avontuur met één van de prachtige autopuzzeltochten van Puzzeluitje.nl. In ons aanbod vind je routes door heel Nederland en zelfs een aantal in België!

 

Een uniek dagje uit voor jong en oud. Of je nu met z’n tweetjes bent of het hele gezin, voor iedereen is er iets te doen onderweg. 

 

Een aantal van onze favorieten:

Rotterdamsche Dijck

AUTO

Veluwse Landgoed

AUTO

Kop van Overijssel

AUTO

Brabantse Kastelen

AUTO

Al onze autopuzzeltochten worden genavigeerd met het zogeheten bolletje pijltje systeem. Hoe dit werkt, kun je HIER lezen. 

 

Verder bestaat de autopuzzeltocht uit een auto bingo van voorwerpen die je onderweg tegenkomt. Vragen over de route. En tot slot een paar extra puzzels en raadsels. Genoeg te doen voor een gezellig dagje erop uit met de kids of vrienden.

 

De routes hebben vaak een thema, maar gaan altijd over kleine weggetjes, door schattige dorpjes en vaak met een veerpont. 

 

Jullie bepalen helemaal zelf wanneer je op pad gaat en hoe lang je over de route doet. Er is namelijk genoeg te zien en te doen onderweg! 

 

Jullie als lezers van BVLD. kunnen kiezen uit alle autopuzzeltochten, deze vind je OP DEZE PAGINA.

Heb je een leuke route uitgekozen? Gebruik dan code BV40LD2223 om de 40% korting te krijgen.

 

Wil je ook het kinder roadbook ontvangen (voor kinderen van ca. 6 tot 11 jaar), stuur dan deze code in een mail naar info@puzzeluitje.nl. Je ontvangt deze dan z.s.m. in de mailbox.

 

Deze kortingsactie geldt tot 1 april 2023 (de routes kun je ook na deze datum rijden).

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp