utrechtse kastelen autopuzzeltocht

Valentijn Puzzeluitje

Verras je geliefde op Valentijn met één van onze meest romantische puzzeluitjes!  Vandaag bestellen en zelf bepalen wanneer jullie samen romantisch op pad gaan!

Auto puzzeltocht of wandeltocht

Kies uit een ouderwets gezellige auto puzzeltocht langs de mooiste kastelen van Brabant of Gelderland. Of pak het iets moderner aan en bezoek met de puzzeluitje app het prachtige Naarden Vesting of sfeervolle Hattem. Of bestel ze allemaal en je hebt de komende periode genoeg dagjes uit met z’n tweetjes!

utrechtse kastelen

AUTO

gelderse kastelen

AUTO

Brabantse kastelen

AUTO

achterhoekse landgoed

AUTO

Romantische kastelen

Ben je fan van onze autopuzzeltochten? Kies dan voor één van de mooie kastelen routes. De Utrechtse Kastelen route gaat langs indrukwekkende kastelen en kleine weggetjes. Of ga de Gelderse kastelen bezoeken. Start bij het prachtige kasteel Doorwerth en eindig in het lieve Bemmel!

GPS puzzeltochten

Ga je liever te voet op pad? Wat dacht je van de Weesper Stad wandelpuzzeltocht of langs de kastelen in Coevorden. Deze schitterende historische stadjes zijn absoluut de moeite waard om je dat mee naar toe te nemen! Ontdek beide steden met onze leuke foto puzzeltochten en maak onvergetelijke herinneringen met allerlei opdrachten en los raadsels en puzzels op. En tussendoor natuurlijk even lekker samen een wijntje pakken of eindigen met een heerlijk romantisch diner in één van de smakelijke restaurants!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp