Puzzeluitje app testers gezocht

Lijkt het je leuk om de Groene Hart route gratis te testen met de Puzzeluitje app? Meld je dan uiterlijk a.s. maandag 24 juli vóór 16:00u aan met onderstaand formulier.

 

Je gaat dan de Groene Hart autopuzzeltocht GRATIS testen op dinsdag 25 of woensdag 26 juli a.s. met onze Puzzeluitje app. Je kiest zelf welke van deze dagen je op pad gaat.

 

Wij ontvangen in ruil daarvoor wel graag vóór donderdag 27 juli 10:00u feedback. Je kunt dit hiervoor  een mail sturen naar info@puzzeluitje.nl.

 

Als we je uitkiezen, ontvang je maandag 24 juli tussen 16:00 en 17:00u een mail van ons op het door jou opgegeven mailadres. Hierin ontvang je een uitgebreide uitleg van de app, de auto bingo en de inloggegevens.

groene hart

AUTO

Hoe werkt de app

AUTO

Naam(Vereist)
Welke route wil je testen?(Vereist)
Heb je al eerder een autopuzzeltocht van Puzzeluitje gereden?(Vereist)
Heb je al eerder een autopuzzeltocht met een app gereden?(Vereist)
Watvoor een telefoon of tablet heb je?(Vereist)

Waarom alleen op deze dagen?

Je kunt de app alleen testen op dinsdag 25 of woensdag 26 juli omdat wij dan zelf ook achter de computer gaan zitten. Jullie kunnen tijdens het testen dan live met ons chatten voor eventuele vragen. En dan kunnen we de route voor het weekend aanbieden!

Met hoeveel personen kan je de route testen?

Jullie dienen met minimaal 2 personen de route te testen. Een bestuurder en iemand die de navigatie doet met de app. Natuurlijk kunnen er meer mensen mee, voor de achterbank ontvang je van ons ook een PDF met de autobingo.

Hoeveel testrijders zoeken jullie?

Wij hebben ervaren dat we de route perfect kunnen testen met 3 deelnemers. Het kan dus zijn dat je je aanmeldt, maar dat je niet uitgekozen wordt. Wees wel zo netjes om je alleen aan te melden als je ook echt kunt op genoemde datum, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp