Puzzeluitje APP Testers Gezocht

Lijkt het je leuk om onze autopuzzeltochten te testen met de nieuwe Puzzeluitje app? Meld je dan uiterlijk a.s. maandag 27 maart aan met onderstaand formulier.

 

Je gaat dan de Bollenstreek autopuzzeltocht GRATIS testen op woensdag 29 maart a.s. met onze Puzzeluitje app.

 

Wij ontvangen in ruil daarvoor wel graag binnen 24 uur feedback. Je kunt dit doorbellen tijdens kantoortijden op 0294-700258 of een mail sturen naar info@puzzeluitje.nl.

 

Als we je uitkiezen, ontvang je dinsdag 28 maart tussen 10:00 en 11:00u een mail van op het door jou opgegeven mailadres. Hierin ontvang je een uitgebreide uitleg van de app, de auto bingo en de inloggegevens.

BOLLENSTREEK ROUTE

AUTO

Hoe werkt de app

AUTO

Naam(Vereist)
Welke route wil je testen?(Vereist)
Heb je al eerder een autopuzzeltocht van Puzzeluitje gereden?(Vereist)
Heb je al eerder een autopuzzeltocht met een app gereden?(Vereist)
Watvoor een telefoon of tablet heb je?(Vereist)

Waarom alleen op deze dag?

Je kunt de app alleen testen op woensdag 29 maart omdat wij dan zelf ook achter de computer gaan zitten. Jullie kunnen tijdens het testen dan live met ons chatten voor eventuele vragen.

Met hoeveel personen kan je de route testen?

Jullie dienen met minimaal 2 personen de route te testen. Een bestuurder en iemand die de navigatie doet met de app. Natuurlijk kunnen er meer mensen mee, voor de achterbank ontvang je van ons ook een PDF met de autobingo.

Hoeveel testrijders zoeken jullie?

Wij hebben ervaren dat we de route perfect kunnen testen met 3 deelnemers. Het kan dus zijn dat je je aanmeldt, maar dat je niet uitgekozen wordt. Wees wel zo netjes dat je ook echt kunt op genoemde datum, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt.