Friese Staten en Stinze route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

(1 klantbeoordeling)

Wauw! Wat is het noorden van Friesland toch prachtig! Rijd met de Friese Staten en Stinze autopuzzeltocht langs historische gebouwen in deze verrassende provincie. Een afwisseling van platteland, prachtige dorpjes en het historische Leeuwarden.

Ga op zoek naar gekke objecten voor de auto bingo, krijg leuke tips onderweg, los de puzzels op met vragen over de route en navigeer met het bolletje pijltje systeem. Dit betekent dat bij elke aanwijzing je een bolletje (jullie) en een pijltje (waar naar toe) zien staan. Daarnaast hebben we bij de aanwijzingen vaak ook nog wat extra afbeeldingen zoals verkeersborden of straatnamen staan. Appeltje eitje toch?

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

De start en finish is in het schitterende Dokkum, dus neem ook echt je tijd om vooraf of na de puzzeltocht nog even een wandelingetje te maken door deze vestingstad.

Onderweg kom je langs vele prachtig behouden gebouwen, maar ook een stukje oerHollandse geschiedenis van de Elfstedentocht.

Wij waren in ieder geval enorm ondersteboven van deze regio. En neem ook zeker de tijd om even een korte wandeling te maken door de tuinen van de historische staten.

Kortom, ik zou er een dag voor uittrekken!

Friese staten en stinze route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

70 – 90 km

Omgeving

Historisch

Provincie

Friesland

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Friese Staten en Stinze route

  1. Johan en Karin (geverifieerde eigenaar)

    Leuk onderweg in eigen provincie. Combinatie van route zoeken, vragen/puzzels onderweg en de fotobingo is erg leuk. Met 2 personen ben je hier druk genoeg mee! Prima om met 3 of 4 mensen in de auto te zitten denk ik, dan hadden we misschien meer dan de helft van de foto’s gevonden. Aanrader! Binnenkort een andere puzzelrit voor ons.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Dokkum

Dokkum

Misschien vind je dit ook leuk