Hoe werkt de fietspuzzeltocht?

Hebben we je enthousiast gekregen over onze puzzeluitjes en dan helemaal over de fietspuzzeltochten? Dat begrijpen wij volkomen! Wij vinden het ook superleuk om deze puzzeltochten uit te zetten en de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken.

En dat zijn er heel wat kunnen wij melden! 

We vertellen je hieronder hoe de fietspuzzeltocht in zijn werking gaat.

routeboek

Als je kiest voor de fietspuzzeltocht met routeboek, kies je voor een ‘papieren route’. Dat wil zeggen dat je de route zeker ook kunt aflezen vanaf je telefoon of tablet, maar dat deze vooral gemaakt is om uit te printen en vanaf papier te lezen.

Het routeboek is inclusief:

  • Puzzel navigatie
  • Fiets (foto) bingo

Bij het routeboek ontvang je na bestelling een download link om deze te downloaden op je computer of telefoon, waarna je deze dus kunt uitprinten.

Tevens is er ook de mogelijkheid om het routeboek door ons te laten uitprinten en versturen. Bij bestellingen vóór 15:00u, gaan deze dezelfde dag nog met de (brievenbus)post mee.

Hoe het werkt? Bekijk het filmpje.

Kies je ervoor om de route te rijden met de Puzzeluitje app, dan lees je de route af vanaf je telefoon of tablet.

Je ziet vooraf alleen het startpunt (wat gelijk is aan de finish), de route zelf is nog een verrassing voor jullie. De navigatie wordt aangegeven in de app, zoals Google Maps. Bij elk punt waar iets moet gebeuren krijg je een popup met daarin een bolletje pijltje aanwijzing.

Gedurende de route krijg je tussendoor vragen te zien in de app.

Na je bestelling ontvang je een download link naar de uitgebreide uitleg met de startlocatie. Ook krijg je een aparte mail met de inloggegevens.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp