Weesp Wandelpuzzeltocht

Prijs

 22,50

Duur

2 - 2,5 uur

Type

Wandel

Onze ‘hometown’ is absoluut het bezoeken waard en dat kan nu met de Weesp Wandelpuzzeltocht! Deze sfeervolle stad, dat tegenwoordig onderdeel is van Amsterdam, biedt zoveel leuks. Water, terrasjes, historie, winkeltjes, kortom voor ieder wat wils! Ontdek prachtig Weesp met deze superleuke wandelpuzzeltocht.

Deze puzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een pin waar je naar toe moet lopen. Bij de pin aangekomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een rebus die je moet oplossen om achter de vraag te komen voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

Kom je met de auto, de fiets of het OV, we hebben het jullie makkelijk gemaakt door de start bij het NS station Weesp neer te zetten.

Vanaf hier ben je binnen een paar minuten in het historische centrum van Weesp. Wandel langs de leukste huisjes, door krappe steegjes, langs de prachtige Vecht en over de historische bastions. 

Natuurlijk neem je wat meer tijd, zodat je tussendoor kunt genieten op één van de gezellige terrasjes voor een koffie met gebak of een heerlijke lunch.

Weesp is echt een aanrader!

weesp wandelpuzzeltocht kaart

Leuke tips in Weesp

Extra informatie
Afstand

< 5 km

Omgeving

Historisch, Stedelijk, Waterrijk

Provincie

Noord-Holland

Puzzeluitje App

Ja

Roadbook

Nee

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weesp Wandelpuzzeltocht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

NS Station, Weesp

Achteromstraat, Weesp

Misschien vind je dit ook leuk