Flevoland route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

(1 klantbeoordeling)

Flevoland is van een ander kaliber, dus ook zeker de moeite waard om met deze autopuzzeltocht te ontdekken! Een provincie die in de vorige eeuw is opgebouwd door de mens op vier meter onder zeeniveau met enorm veel ruimte. Vandaar dat de route zelf ook ietsje langer is geworden.

Een van de leukste onderdelen, de auto bingo, zit natuurlijk ook bij deze route. Let onderweg goed op voor ‘gekke’ objecten die in tuinen staan, op rotondes of op daken van gebouwen! De navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem, waarbij jij het ‘bolletje’ bent en het ‘pijltje’ aangeeft waar je naar toe moet. Even wennen in het begin, maar dat pak je snel op. Natuurlijk zijn er ook puzzels en vragen over de route!

Deze route is (nog) niet beschikbaar in de Puzzeluitje App.

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

Een combinatie van oud en nieuw. Je start in het “nieuw” in het altijd bruisende Almere en eindigt op het historische dorp Urk.

En tussendoor langs de aangelegde natuur zoals de Oostvaardersplassen, via de enorme windmolens en langs eeuwenoude natuur zoals de voormalige Zuiderzee. Een autospeurtocht met enorm veel variatie. 

Ben je nog onbekend met deze relatief nieuwe regio? Dan is het een absoluut leuke route om te rijden en je te laten verrassen!

flevoland route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

70 – 90 km

Omgeving

Waterrijk, Weids

Provincie

Flevoland

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Flevoland route

  1. Marloes Noordsij (geverifieerde eigenaar)

    De route klopt op meerdere punten niet. Almere is flink aan het veranderen en dat is te merken. Ook een aantal aanknopingspunten waren er niet.
    De route was wel mooi en ging langs mooie plekken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Almere

Urk

Misschien vind je dit ook leuk