Brabantse Kastelen autospeurtocht

Autospeurtocht Brabant

Op autospeurtocht in Brabant, een ouderwets gezellig dagje uit! Ontdek deze keileuke provincie vanuit de auto met een mooie autoroute boordevol vragen en puzzels, een auto bingo en een uitdagend navigatie systeem. Zo is er voor iedereen in de auto iets te doen.

Autospeurtocht nabij Brabant

We hebben niet alleen autospeurtochten in Brabant, maar ook in de directe omgeving. Zoals de Nieuwe Hollandse Waterlinie route die start in Gorinchem. Of de schitterende Gelderse kastelen route nabij Nijmegen. Ook de stoere Limburgse Maas route ligt aan de grens van Brabant.

Brabantse Kastelen

AUTO

Brabantse Bos en Duin

AUTO

Brabantse Boerderijen

AUTO

Nijmeegse Vierdaagse

AUTO

Loonse en Drunense Duinen

De Bos en Duin route gaat helemaal om de Loonse en Drunense Duinen heen. Een geweldige autospeurtocht door de natuur van Brabant. Deze autoroute start in het vestingstadje Heusden, onder de molen. Onderweg kom je vele plekken tegen waar je de auto even kunt parkeren voor een picknick of een stukje te gaan wandelen. De natuur is hier prachtig!

Brabantse Kastelen

Groot fan van historische gebouwen? Kies dan voor de schitterende Brabantse Kastelen autospeurtocht. Van kleine lieflijke kasteeltjes in privé eigendom tot grootse stedelijke kastelen. Je komt ze onderweg allemaal tegen. En geheid dat er wat vragen over terugkomen in het roadbook!