Autospeurtocht in Brabant

Op autospeurtocht in Brabant, een ouderwets gezellig dagje uit! Ontdek deze keileuke provincie vanuit de auto met een mooie autoroute boordevol vragen en puzzels, een auto bingo en een uitdagend navigatie systeem. Zo is er voor iedereen in de auto iets te doen.

Autospeurtocht nabij Brabant

We hebben niet alleen autospeurtochten in Brabant, maar ook in de directe omgeving. Zoals de Nieuwe Hollandse Waterlinie route die start in Gorinchem. Of de schitterende Gelderse kastelen route nabij Nijmegen. Ook de stoere Limburgse Maas route ligt aan de grens van Brabant.

Loonse en Drunense Duinen

De Bos en Duin route gaat helemaal om de Loonse en Drunense Duinen heen. Een geweldige autospeurtocht door de natuur van Brabant. Deze autoroute start in het vestingstadje Heusden, onder de molen. Onderweg kom je vele plekken tegen waar je de auto even kunt parkeren voor een picknick of een stukje te gaan wandelen. De natuur is hier prachtig!

Brabantse Kastelen

Groot fan van historische gebouwen? Kies dan voor de schitterende Brabantse Kastelen autospeurtocht. Van kleine lieflijke kasteeltjes in privé eigendom tot grootse stedelijke kastelen. Je komt ze onderweg allemaal tegen. En geheid dat er wat vragen over terugkomen in het roadbook!

 

Autopuzzeltocht met roadbook

Kies je voor een autopuzzeltocht met roadbook (download), dan ga je echt ouderwets met pen en papier op pad. Print het roadbook uit en ga navigeren met het bolletje pijltje systeem. Dit navigatiesysteem wordt ook echt gebruikt in auto rally’s! Zeker een uitdaging, dus de eerste paar kilometers van de autospeurtocht Brabant is even wennen. Maar daarna is het prima te doen en super leuk! Ervaring leert ook dat pubers dit echt te gek vinden.

Volgen van aanwijzingen

Bij een autospeurtocht Brabant draait alles om het volgen van aanwijzingen, het oplossen van puzzels en het vinden van verborgen schatten, terwijl je onderweg geniet van de prachtige omgeving. Brabant is de ideale locatie voor zo’n speurtocht vanwege de diversiteit aan landschappen en de rijke geschiedenis die er te vinden is.

Routekaart

Stel je voor dat je met je vrienden of familie in een auto zit, gewapend met een routekaart, aanwijzingen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je rijdt door schilderachtige dorpjes, langs glooiende velden en door uitgestrekte bossen, terwijl je op zoek bent naar aanwijzingen die je naar de volgende bestemming leiden. Onderweg kom je langs historische kastelen, statige landgoederen en gezellige Brabantse cafés, waar je even kunt pauzeren om te genieten van lokale lekkernijen.

Autospeurtocht Brabant

De autospeurtocht in Brabant is niet alleen een geweldige manier om de regio te verkennen, maar het is ook een teamactiviteit die de samenwerking en het probleemoplossend vermogen van de deelnemers bevordert. Het vergt samenwerking en communicatie om de aanwijzingen te ontcijferen en de juiste route te vinden. Het is een uitdagend avontuur dat geschikt is voor alle leeftijden.

Lokale inwoner of toerist

Of je nu een lokale inwoner bent die Brabant beter wil leren kennen of een toerist die op zoek is naar een unieke ervaring, een autospeurtocht is een geweldige keuze. Het zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier, spanning en ontdekkingen. Bovendien kun je de speurtocht aanpassen aan je eigen voorkeuren, of het nu gaat om de duur, de moeilijkheidsgraad of de specifieke bezienswaardigheden die je wilt bezoeken.

Waar wacht je nog op?

Dus waar wacht je nog op? Stap in je auto, verzamel je team en ga op avontuur met een autospeurtocht in Brabant. Ontdek de verborgen schatten van deze prachtige provincie terwijl je geniet van de opwinding en het plezier van het speuren. Een onvergetelijke ervaring wacht op je in het hart van Brabant.

 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp