Kinder roadbook

Prijs

 4,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het ‘normale’ roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging.

Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo’s, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!

Wist je dat?

 4,50

Beschrijving

Zodat iedereen vanaf een jaar of 5, 6 mee kan genieten van de autopuzzeltocht, hebben wij een supercool Kinder Roadbook ontwikkeld. 

Hiermee kunnen de allerkleinsten zich niet vervelen tijdens de autopuzzeltocht, ze kunnen helemaal zelf bepalen wat ze gaan doen. Tip: neem wat kleine kadootjes mee zoals kleurpotloodjes of snoepjes. Elke keer als ze iets goed hebben, winnen ze iets!

En het leuke is, dit Kinder Roadbook is geschikt voor alle autopuzzeltochten die wij aanbieden (of voor onderweg op de Route de Soleil).

Dit vind je allemaal in het Kinder Roadbook:

Extra informatie
Afstand

30 – 50 km, 50 – 70 km, 70 – 90 km

Omgeving

Bosrijk, Heuvelachtig, Historisch, Stedelijk, Waterrijk

Provincie

Ardennen (België), Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Limburg (België), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Ja, Nee

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kinder roadbook” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Route onafhankelijk

Route onafhankelijk

Misschien vind je dit ook leuk