Bollenstreek route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

Natuurlijk de mooiste route in de lente én de zomer, de Bollenstreek autopuzzeltocht! Navigeer langs alle prachtige bollenvelden, boordevol tulpen. Wist je dat deze bollenvelden ook in de zomer volstaan, maar dan met dahlia’s? Eigenlijk dus een route die je veel vaker kunt rijden dan je denkt!

Met ‘bolletje pijltje’ aanwijzingen ga je de route navigeren. Hierbij krijg je dus een plaatje te zien met een bolletje (jij) en een pijltje (waar je naar toe moet). In het begin een beetje wennen, maar zodra je het onder de knie hebt, snap je deze leuke methode van navigeren! Natuurlijk ga je hier in de mooie Bollenstreek op zoek naar bijzondere ‘objecten’ langs de route voor de te leuke auto bingo en ga je allerlei puzzels en vragen oplossen over de route!

Leuk voor jong en oud!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

De start van deze autopuzzeltocht is lekker bij het strand. Dus ben je een weekendje aan het strand of heb je eerst lekker een wandeling gemaakt met de hond, dan kun je hier van start!

Je rijdt natuurlijk langs de vele bollenvelden, maar ook langs schitterende historische gebouwen.

Langs de route kom je vele bloemenwinkeltjes tegen, rechtstreeks van de kweker. Dus tip: sla lekker de prachtigste bloemen in!

De finish is in Lisse, vlakbij de Keukenhof. Dus heb je nog niet genoeg gezien, dan zou ik meteen kaartjes voor deze prachtige expositie regelen.

bollenstreek route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Weids

Provincie

Zuid-Holland

Puzzeluitje App

Ja

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bollenstreek route” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Katwijk aan Zee

Lisse

Misschien vind je dit ook leuk