Een autospeurtocht in Zuid-Holland

Wij hebben een leuke autospeurtocht Zuid Holland voor jullie! Sterker nog, we hebben er veel meer dan één! Ontdek op deze bijzondere manier een prachtig stukje Nederland vol dijkhuisjes, molens, rivieren en prachtige villa’s! 

Autospeurtocht Zuid-Holland

Met een autospeurtocht Zuid-Holland kun je rekenen op verrassende autoroutes! Zo kent men deze provincie van het stoere, architectonische Rotterdam, het historische Delft en Leiden, maar de omgeving van onze Rotterdamsche Dijck route lijkt nog wat onbekend. En dat is onterecht! Want wat een leuke autopuzzeltocht is dit! Wij hebben ons in ieder geval flink laten verrassen door het wisselende landschap van historie tot nieuwbouw, van natuur tot ruige wateren. 

Twee keer met de veerpont

We gaan nog even verder over de Rotterdamsche Dijck route. Je gaat namelijk ook nog eens twee keer met de veerpont! De eerste is, vinden wij, echt bijzonder. Zo vertrek je vanuit het centrum van het dorp (ineens in een klein straatje is daar de veer) en kunnen er maximaal twee auto’s op deze veerpont. Met passen en meten, dat dan weer wel. Vervolgens voel je dat je echt op een boot staat, want een beetje wankel is het wel. Aangekomen aan de andere kant ga je achteruit de pont af, tijd om je stuurkunsten te tonen! (Mocht je dit te spannend vinden, in het roadbook staat een omweg 😉 ).

Autopuzzeltocht voor iedereen

We hebben natuurlijk ook nog andere routes in Zuid Holland, zoals de autospeurtocht door het Groene Hart. Verrassend genoeg met veel historische dorpjes en natuurlijk ook prachtige natuur. En wat dacht je van een autospeurtocht langs forten? De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat namelijk ook deels door deze unieke provincie!

 

Bollenstreek

Een absolute must do van je bucketlist, een selfie in de prachtige bollenvelden! Rijd door deze geweldige regio met de Bollenstreek route. Kies uit de Puzzeluitje app of het roadbook en beantwoord vragen over deze leuke route. Wist je dat deze omgeving niet alleen leuk is in het voorjaar, maar zeker ook in de zomer en in september? In deze laatste maand staan de dahlia’s volop in bloei. Deze bloem wordt altijd gebruikt voor de unieke bloemencorso karren. 

Goedkoop uitje

Zoek je een goedkoop uitje? Dan is de autospeurtocht Zuid-Holland echt een top idee! Voor nog geen € 20 ga je een heerlijk middagje op pad. Neem je eigen picknickmand mee en geniet van een super leuk dagje uit met je vriendinnen of gezin!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp