autospeurtocht zuid holland

Wij hebben een leuke autospeurtocht Zuid Holland voor jullie! Sterker nog, we hebben er veel meer dan één! Ontdek op deze bijzondere manier een prachtig stukje Nederland vol dijkhuisjes, molens, rivieren en prachtige villa's! 

Autospeurtocht Zuid-Holland

Met een autospeurtocht Zuid-Holland kun je rekenen op verrassende autoroutes! Zo kent men deze provincie van het stoere, architectonische Rotterdam, het historische Delft en Leiden, maar de omgeving van onze Rotterdamsche Dijck route lijkt nog wat onbekend. En dat is onterecht! Want wat een leuke autopuzzeltocht is dit! Wij hebben ons in ieder geval flink laten verrassen door het wisselende landschap van historie tot nieuwbouw, van natuur tot ruige wateren. 

Twee keer met de veerpont

We gaan nog even verder over de Rotterdamsche Dijck route. Je gaat namelijk ook nog eens twee keer met de veerpont! De eerste is, vinden wij, echt bijzonder. Zo vertrek je vanuit het centrum van het dorp (ineens in een klein straatje is daar de veer) en kunnen er maximaal twee auto's op deze veerpont. Met passen en meten, dat dan weer wel. Vervolgens voel je dat je echt op een boot staat, want een beetje wankel is het wel. Aangekomen aan de andere kant ga je achteruit de pont af, tijd om je stuurkunsten te tonen! (Mocht je dit te spannend vinden, in het roadbook staat een omweg 😉 ).

Autospeurtochten in Zuid-Holland.

↓ 0%groene hart puzzeluitje

Groene Hart route

 22,50
Op pad met de auto door ‘t Groene Hart… dat klinkt een beetje tegenstrijdig, maar het is wel de moeite waard deze Groene Hart autopuzzeltocht! Bij deze route ontdek je vooral de leuke authentieke plaatsjes en de vele historische plekke hier, zoals restanten van de Oude Hollandse Waterlinie en zelfs uit de Romeinse tijd. Het navigeren doe je met het bolletje pijltje systeem, zowel in de Puzzeluitje App als in het roadbook. Klinkt misschien een beetje raar, maar na 10 minuten oefenen wordt het een stuk makkelijker. Naast het navigeren ga je ook puzzels oplossen met vragen langs de route en ga je op zoek naar gekke objecten voor de auto bingo. Zo heeft iedereen in de auto iets te doen!
↓ 0%rotterdamse dijck puzzeluitje

Rotterdamsche Dijck route

 22,50
Wat een verrassend mooie autopuzzeltocht is deze Rotterdamsche Dijck route, misschien stiekem wel één van onze favorieten! Je rijdt door een prachtig stukje natuur in Rotterdam, maar vooral over vele dijken met de mooiste dijkhuisjes en indrukwekkende geschiedenis. De navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem, net als in een echte auto rally! Verder gaan jullie puzzels oplossen en vragen beantwoorden over de route en moet er onderweg goed opgelet worden voor de auto bingo. Want je weet, heb je het fout, moet je een liedje zingen!
↓ 0%bollenstreek puzzeluitje

Bollenstreek route

 22,50
Natuurlijk de mooiste route in de lente én de zomer, de Bollenstreek autopuzzeltocht! Navigeer langs alle prachtige bollenvelden, boordevol tulpen. Wist je dat deze bollenvelden ook in de zomer volstaan, maar dan met dahlia’s? Eigenlijk dus een route die je veel vaker kunt rijden dan je denkt! Met 'bolletje pijltje' aanwijzingen ga je de route navigeren. Hierbij krijg je dus een plaatje te zien met een bolletje (jij) en een pijltje (waar je naar toe moet). In het begin een beetje wennen, maar zodra je het onder de knie hebt, snap je deze leuke methode van navigeren! Natuurlijk ga je hier in de mooie Bollenstreek op zoek naar bijzondere 'objecten' langs de route voor de te leuke auto bingo en ga je allerlei puzzels en vragen oplossen over de route! Leuk voor jong en oud!

Autopuzzeltocht voor iedereen

We hebben natuurlijk ook nog andere routes in Zuid Holland, zoals de autospeurtocht door het Groene Hart. Verrassend genoeg met veel historische dorpjes en natuurlijk ook prachtige natuur. En wat dacht je van een autospeurtocht langs forten? De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat namelijk ook deels door deze unieke provincie!

autospeurtocht zuid holland puzzeluitje
autospeurtocht zuid holland routes
autospeurtocht zuid holland dagje uit

Bollenstreek

Een absolute must do van je bucketlist, een selfie in de prachtige bollenvelden! Rijd door deze geweldige regio met de Bollenstreek route. Kies uit de Puzzeluitje app of het roadbook en beantwoord vragen over deze leuke route. Wist je dat deze omgeving niet alleen leuk is in het voorjaar, maar zeker ook in de zomer en in september? In deze laatste maand staan de dahlia's volop in bloei. Deze bloem wordt altijd gebruikt voor de unieke bloemencorso karren. 

Goedkoop uitje

Zoek je een goedkoop uitje? Dan is de autospeurtocht Zuid-Holland echt een top idee! Voor nog geen € 20 ga je een heerlijk middagje op pad. Neem je eigen picknickmand mee en geniet van een super leuk dagje uit met je vriendinnen of gezin!