Autospeurtocht Zuid-Holland

Wij hebben een leuke autospeurtocht in Zuid Holland voor jullie! Ontdek op deze bijzondere manier een prachtig stukje Nederland vol dijkhuisjes, molens, rivieren en prachtige villa’s! Dit vind je allemaal op de Rotterdamsche Dijck route.

Autospeurtocht door Zuid Holland

Met een autospeurtocht door Zuid Holland kun je rekenen op verrassende autoroutes! Zo kent men deze provincie van het stoere, architectonische Rotterdam, het historische Delft en Leiden, maar de omgeving van onze dijk route lijkt nog wat onbekend. En dat is onterecht! Want wat een leuke autopuzzeltocht is dit! Wij hebben ons in ieder geval flink laten verrassen door het wisselende landschap van historie tot nieuwbouw, van natuur tot ruige wateren.

Rotterdamsche Dijck

AUTO

Groene Hart

AUTO

Bollenstreek Adventure

AUTO

Zuidhollandse Kinder

AUTO

Twee keer met de veerpont

We gaan nog even verder over de Rotterdamsche Dijck route. Je gaat namelijk ook nog eens twee keer met de veerpont! De eerste is, vinden wij, echt bijzonder. Zo vertrek je vanuit het centrum van het dorp (ineens in een klein straatje is daar de veer) en kunnen er maximaal twee auto’s op deze veerpont. Met passen en meten, dat dan weer wel. Vervolgens voel je dat je echt op een boot staat, want een beetje wankel is het wel. Aangekomen aan de andere kant ga je achteruit de pont af, tijd om je stuurkunsten te tonen! (Mocht je dit te spannend vinden, in het roadbook staat een omweg 😉 ).

Autopuzzeltocht voor iedereen

We hebben natuurlijk ook nog andere routes in Zuid Holland, zoals de autospeurtocht door het Groene Hart. Verrassend genoeg met veel historische dorpjes en natuurlijk ook prachtige natuur. En wat dacht je van een autospeurtocht langs forten? De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat namelijk ook deels door deze unieke provincie!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp