autospeurtocht noord brabant

Op autospeurtocht in Brabant, een ouderwets gezellig dagje uit! Ontdek deze keileuke provincie vanuit de auto met een mooie autoroute boordevol vragen en puzzels, een auto bingo en een uitdagend navigatie systeem. Zo is er voor iedereen in de auto iets te doen.

Autospeurtocht nabij Brabant

We hebben niet alleen autospeurtochten in Brabant, maar ook in de directe omgeving. Zoals de Nieuwe Hollandse Waterlinie route die start in Gorinchem. Of de schitterende Gelderse kastelen route nabij Nijmegen. Ook de stoere Limburgse Maas route ligt aan de grens van Brabant.

Loonse en Drunense Duinen

De Bos en Duin route gaat helemaal om de Loonse en Drunense Duinen heen. Een geweldige autospeurtocht door de natuur van Brabant. Deze autoroute start in het vestingstadje Heusden, onder de molen. Onderweg kom je vele plekken tegen waar je de auto even kunt parkeren voor een picknick of een stukje te gaan wandelen. De natuur is hier prachtig!

Autospeurtochten in Noord-Brabant.

↓ 0%Brabantse bos en duin puzzeluitje

Brabantse Bos en Duin route

 22,50
Houd je van natuur en wandelen? Combineer dan deze leuke autopuzzeltocht met een heerlijke wandeling. De Brabantse Bos en Duin route gaat rondom de Loonse en Drunense duinen en er zijn dus genoeg mogelijkheden om deze omgeving ook te voet te ontdekken! Het navigeren van deze autopuzzeltocht gaat met de zogeheten 'bolletje pijltje' navigatie. Geen 1e straat naar rechts, bij de molen naar links, maar aanwijzingen in de vorm van een bolletje met pijltje. Het bolletje ben jij, het pijltje daar moet je naar toe. Ingewikkeld? Wel nee! Even wennen, maar snel prima te doen. Onderweg moet je ook goed opletten voor bijzondere 'objecten' op rotondes, op daken van gebouwen of gewoon langs de weg voor de superleuke auto bingo. En ook vragen en puzzels over de route vind je terug in deze puzzeltocht. Genoeg te doen voor iedereen dus!
↓ 0%brabantse boerderijen puzzeluitje

Brabantse Boerderijen route

 22,50
Geniet van de prachtige natuur en de mooiste boerderijen in deze Brabantse Boerderijen autopuzzeltocht! Een heerlijk dagje uit die je leidt langs een schitterend deel van deze gastvrije provincie! De route ga je navigeren met het 'bolletje pijltje' systeem. Dit zijn aanwijzingen die je krijgt om te weten waar je naar toe moet en bestaan dus uit een bolletje (dat ben jij) en een pijltje (daar moet je naar toe). Even wennen in het begin, maar voor je het weet, heb je dit onder de knie! Naast de 'navigatie-puzzel' ga je ook puzzels oplossen en vragen beantwoorden over de autopuzzeltocht langs de boerderijen. En dan is er ook nog de hilarische auto bingo, waarbij je op zoek gaat naar 'vreemde' objecten langs de route. Zo is er voor iedereen iets te doen!
↓ 0%hollands brabant puzzeluitje

Hollands Brabant route

 22,50
Wat was het weer genieten tijdens het maken van de Hollands Brabant autopuzzeltocht! Een schitterend deel van Noord-Brabant met diverse historische stadjes en prachtige natuur. En we gaan weer met de veerpont, want dat blijft toch een unieke gebeurtenis toch? De navigatie gebeurt via de Puzzeluitje App of een roadbook, maar beide met aanwijzingen volgens de bolletje pijltje methode. Klinkt ingewikkelder dan het is. En het is in het begin ook even wennen, maar binnen no time gaan jullie als een dolle op zoek naar rare objecten voor de auto bingo en oplossingen op de puzzels over de route!

Brabantse Kastelen

Groot fan van historische gebouwen? Kies dan voor de schitterende Brabantse Kastelen autospeurtocht. Van kleine lieflijke kasteeltjes in privé eigendom tot grootse stedelijke kastelen. Je komt ze onderweg allemaal tegen. En geheid dat er wat vragen over terugkomen in het roadbook!

Autopuzzeltocht met roadbook

Kies je voor een autopuzzeltocht met roadbook (download), dan ga je echt ouderwets met pen en papier op pad. Print het roadbook uit en ga navigeren met het bolletje pijltje systeem. Dit navigatiesysteem wordt ook echt gebruikt in auto rally's! Zeker een uitdaging, dus de eerste paar kilometers van de autospeurtocht Brabant is even wennen. Maar daarna is het prima te doen en super leuk! Ervaring leert ook dat pubers dit echt te gek vinden.

autospeurtocht noord brabant puzzeluitje
autospeurtocht noord brabant routes
autospeurtocht noord brabant dagje uit

Volgen van aanwijzingen

Bij een autospeurtocht Brabant draait alles om het volgen van aanwijzingen, het oplossen van puzzels en het vinden van verborgen schatten, terwijl je onderweg geniet van de prachtige omgeving. Brabant is de ideale locatie voor zo'n speurtocht vanwege de diversiteit aan landschappen en de rijke geschiedenis die er te vinden is.

Routekaart

Stel je voor dat je met je vrienden of familie in een auto zit, gewapend met een routekaart, aanwijzingen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je rijdt door schilderachtige dorpjes, langs glooiende velden en door uitgestrekte bossen, terwijl je op zoek bent naar aanwijzingen die je naar de volgende bestemming leiden. Onderweg kom je langs historische kastelen, statige landgoederen en gezellige Brabantse cafés, waar je even kunt pauzeren om te genieten van lokale lekkernijen.

Autospeurtocht Brabant

De autospeurtocht in Brabant is niet alleen een geweldige manier om de regio te verkennen, maar het is ook een teamactiviteit die de samenwerking en het probleemoplossend vermogen van de deelnemers bevordert. Het vergt samenwerking en communicatie om de aanwijzingen te ontcijferen en de juiste route te vinden. Het is een uitdagend avontuur dat geschikt is voor alle leeftijden.

Lokale inwoner of toerist

Of je nu een lokale inwoner bent die Brabant beter wil leren kennen of een toerist die op zoek is naar een unieke ervaring, een autospeurtocht is een geweldige keuze. Het zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier, spanning en ontdekkingen. Bovendien kun je de speurtocht aanpassen aan je eigen voorkeuren, of het nu gaat om de duur, de moeilijkheidsgraad of de specifieke bezienswaardigheden die je wilt bezoeken.

Waar wacht je nog op?

Dus waar wacht je nog op? Stap in je auto, verzamel je team en ga op avontuur met een autospeurtocht in Brabant. Ontdek de verborgen schatten van deze prachtige provincie terwijl je geniet van de opwinding en het plezier van het speuren. Een onvergetelijke ervaring wacht op je in het hart van Brabant.