Autopuzzeltochten België

Ook in België hebben we een aantal leuke autopuzzeltochten uitgezet, waaronder in de prachtige Ardennen en het stoere Limburg ! 

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autopuzzeltochten in België.

Ook België is een prachtig land met geweldige plekken voor leuke autopuzzeltochten. 

Daarom zijn we ook op zoek gegaan naar leuke regio's waar we deze unieke autospeurtochten uit kunnen zetten. We hebben een start gemaakt in de Ardennen en Limburg, maar er is nog zoveel moois te zien hier, dus er gaan er nog zeker vele routes komen. 

Schitterende natuur

Laat je verbazen door de schitterende natuur, historische plekken en lieflijke dorpjes. Heb jij nog een leuke tip voor een autopuzzeltocht in België? Stuur een mailtje naar info@puzzeluitje.nl en wij gaan ermee aan de slag!

Autopuzzeltochten België

Met autopuzzeltochten België kom je langs  historische steden en prachtige landschappen, een ideale omgeving voor een spannende autospeurtocht. Of je nu een dagje uit plant met familie of vrienden, of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om België te verkennen, een autopuzzeltocht zal je zeker verrassen.

Autopuzzeltochten in België.

↓ 0%limburgse mijnen puzzeluitje

Limburgse Mijnen route

 22,50
Ontdek het mooie Belgisch Limburg met deze leuke autopuzzeltocht langs historische mijnen, leuke plaatsjes en prachtige natuur! Leer onderweg meer over deze boeiende geschiedenis, maar geniet ook van de bijzondere natuur in deze provincie! De navigatie gebeurt met het 'bolletje pijltje' systeem, wat ook gebruikt wordt bij de professionele auto rally's. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. In het begin moet je wel een beetje wennen als je het niet eerder heb gedaan. Maar voor je het weet zijn jullie echte rally rijders! Wel rijders die genieten van de omgeving en niet op snelheid 'kicken'! Naast het navigeren ga je ook op zoek naar allerlei vragen/antwoorden over de route. Ook de superleuke auto bingo vind je nog bij deze autopuzzeltocht. Een geweldig dagje uit voor jong en oud!
↓ 0%kinder roadbook

Kinder roadbook

 4,50

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het 'normale' roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging. Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo's, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!
↓ 0%ardense ourthe puzzeluitje

Ardense Ourthe route

 22,50
Eén van de mooiere regio’s in België vinden wij toch wel de Ardennen! En deze kun je nu ontdekken met deze te mooie Ardense Ourthe autopuzzeltocht. Een route van zo’n 3 uur, maar ik zou er de hele dag voor uit trekken. Er is zoveel te zien langs deze route, dus wandelschoenen aan, tank volgieten en rijden maar! Navigeer door de heuvels met het 'bolletje pijltje' systeem, waarbij je aanwijzingen krijgt in de vorm van een bolletje (jij) en een pijltje (waar naar toe). Klinkt ingewikkelder dan het is, het is vooral heel leuk! Naast deze puzzel, ga je ook nog vragen beantwoorden over de route, puzzels oplossen en op zoek naar bijzondere objecten voor de auto bingo!

Bestellen en op pad

De autopuzzeltochten in België beginnen met het kiezen van de gewenste route en deze te bestellen in onze webshop. Zodra je de link en/of de gegevens hebt ontvangen, stap je in je auto en ga je op weg naar de startlocatie. De speurtocht leidt je langs pittoreske dorpen, historische bezienswaardigheden en adembenemende natuurgebieden.

Uitdagende puzzels

Onderweg zul je verschillende uitdagende puzzels en raadsels tegenkomen die je moet oplossen om naar de volgende locatie te gaan. Misschien moet je een cryptische aanwijzing ontcijferen, een verborgen voorwerp vinden of een creatieve foto maken op een specifieke plek. Het is een combinatie van avontuur, samenwerking en het ontdekken van de verborgen schatten van België.

Autopuzzeltochten België puzzeluitje
Autopuzzeltochten België routes
Autopuzzeltochten België dagje uit

Iconische bezienswaardigheden

Tijdens de België autopuzzeltochten kom je ook langs enkele iconische bezienswaardigheden, zoals de oude mijnen in de Limburgse Mijnen route, of de immense gebouwen in de stuwdammen in de Ardense Kinder route. Het is een geweldige manier om de lokale cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren.

Genieten van de reis

Naarmate je de autopuzzeltocht voortzet, zul je merken dat het niet alleen gaat om het vinden van de juiste antwoorden, maar ook om het genieten van de reis zelf. Je zult je verwonderen over de schilderachtige landschappen, genieten van de gezelligheid in de auto en nieuwe herinneringen creëren met je mede-speurders.

Geschikt voor alle leeftijden

Met de België autopuzzeltochten krijg je de mogelijkheid om het land op een unieke en opwindende manier te verkennen. Het is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en die zowel plezier als educatie biedt. Dus waar wacht je nog op? Stap in je auto, ga op avontuur en ontdek de schatten van België tijdens een onvergetelijke autopuzzeltocht.