Ardense Ourthe route

Prijs

 22,50

Duur

> 2,5 uur

Type

Auto

Eén van de mooiere regio’s in België vinden wij toch wel de Ardennen! En deze kun je nu ontdekken met deze te mooie Ardense Ourthe autopuzzeltocht. Een route van zo’n 3 uur, maar ik zou er de hele dag voor uit trekken. Er is zoveel te zien langs deze route, dus wandelschoenen aan, tank volgieten en rijden maar!

Navigeer door de heuvels met het ‘bolletje pijltje’ systeem, waarbij je aanwijzingen krijgt in de vorm van een bolletje (jij) en een pijltje (waar naar toe). Klinkt ingewikkelder dan het is, het is vooral heel leuk! Naast deze puzzel, ga je ook nog vragen beantwoorden over de route, puzzels oplossen en op zoek naar bijzondere objecten voor de auto bingo!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

De start begint al goed in het authentieke La Roche-en-Ardenne. Met leuke straatjes in het oude centrum tot een enorme ruïne bovenop de rotsen. En natuurlijk de Ourthe die hier doorheen stroomt.

Deze stoere rivier kom je trouwens bijna de hele route tegen! Tijdens het maken van de route hebben we enorm veel foto’s geschoten want er was zoveel te zien! Ook veel indrukwekkende monumenten ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog. En vele bijzondere kastelen en andere gebouwen. 

De route gaat ook door Durbuy, een absolute stop waard! Met zijn kleine straatjes, gezelllige terrasjes en leuke winkeltjes kun je hier uren verdwalen.

Net als door de vele natuurgebieden die je passeert, dus een lekkere wandeling tussendoor kan hier ook prima!

Is het een dagje slecht weer? Dan is de autopuzzeltocht alleen al echt heel erg leuk! Je komt zoveel bijzondere landschappen tegen. 

ardense ourthe route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

50 – 70 km

Omgeving

Heuvelachtig

Provincie

Ardennen (België)

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ardense Ourthe route” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

La Roche en Ardenne

Hamoir

Misschien vind je dit ook leuk