Autopuzzeltocht Friesland

Een autopuzzeltocht Friesland mag natuurlijk niet missen in ons aanbod. De provincie met zijn vele meren, de Elfstedentocht, de vriendelijke mensen, de bruggen, de terrasjes…. Met een autopuzzeltocht door Friesland maak je ons heel blij!

Autopuzzeltocht Friesland

Een autopuzzeltocht laat je deze prachtige provincie op een andere manier ontdekken. Het blijft natuurlijk het leukst om deze vanaf een boot te ontdekken (vinden wij), maar met de auto zie je weer andere dingen. Zo is er de Friese Meren route, rondom onder meer het Sneekermeer en de Langweerder Wielen. Rijd door de prachtige stadjes zoals Sloten. Neem de tijd voor deze route, want geheid dat je voor een open brug moet wachten (of meerdere 😉 ).

Navigatie autopuzzeltocht

Hoe werkt de navigatie van de autopuzzeltocht door Friesland? Wij hebben deze uitgeschreven met het bolletje pijltje systeem. Een bekend systeem in de auto rally sport. Elke aanwijzing bestaat uit een bolletje en een pijltje. Het bolletje ben “jij” en het pijltje zegt waar je naar toe moet. Makkelijk toch?

Landschappen en bezienswaardigheden

Een autopuzzeltocht Friesland is een geweldige manier om de prachtige landschappen en bezienswaardigheden van deze regio te verkennen. Friesland is een provincie in het noorden van Nederland en staat bekend om zijn uitgestrekte weilanden, pittoreske dorpjes en rijke cultuurhistorie.

Uitdagend

Een autopuzzeltocht is een leuke en uitdagende manier om deze regio te verkennen. Het idee is simpel: je krijgt een routebeschrijving in een roadbook of met de app en een reeks vragen en opdrachten die je onderweg moet oplossen. Het doel is om de route correct te volgen en alle vragen en opdrachten juist te beantwoorden. Hoeveel bingo foto’s ga jij vinden?

Verschillende routes

Er zijn verschillende routes beschikbaar voor een autopuzzeltocht Friesland. Sommige routes voeren je langs de prachtige kustlijn, terwijl andere routes je door pittoreske dorpjes en historische steden leiden. Een populaire route is de Elfstedenroute, die je langs de beroemde Friese Elfsteden voert. 

Tijdens de autopuzzeltocht zul je niet alleen genieten van de prachtige omgeving, maar ook veel leren over de geschiedenis en cultuur van Friesland. De vragen en opdrachten zijn gebaseerd op de route die je rijdt en zullen je uitdagen om meer te weten te komen over de regio.

Groepen van alle leeftijden

Een autopuzzeltocht Friesland is geschikt voor groepen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de groep. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of gewoon een dagje uit met vrienden of familie, een autopuzzeltocht door Friesland is altijd een succes.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een autopuzzeltocht door Friesland en ontdek de schoonheid en cultuur van deze prachtige provincie op een leuke en interactieve manier!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp