Autopuzzeltocht Friesland

Het prachtige Friesland mag niet missen in ons autopuzzeltocht aanbod. De provincie met zijn vele meren, de Elfstedentocht, de vriendelijke mensen, de bruggen, de terrasjes…. Met een autopuzzeltocht door Friesland maak je ons heel blij!

Autopuzzeltocht door Friesland

Een autopuzzeltocht laat je deze prachtige provincie op een andere manier ontdekken. Het blijft natuurlijk het leukst om deze vanaf een boot te ontdekken (vinden wij), maar met de auto zie je weer andere dingen. Zo is er de Friese Meren route, rondom onder meer het Sneekermeer en de Langweerder Wielen. Rijd door de prachtige stadjes zoals Sloten. Neem de tijd voor deze route, want geheid dat je voor een open brug moet wachten (of meerdere 😉 ).

Friese Meren

AUTO

Kop van Overijssel

AUTO

West Friesland

AUTO

Kinder Roadbook

AUTO

Navigatie autopuzzeltocht

Hoe werkt de navigatie van de autopuzzeltocht door Friesland? Wij hebben deze uitgeschreven met het bolletje pijltje systeem. Een bekend systeem in de auto rally sport. Elke aanwijzing bestaat uit een bolletje en een pijltje. Het bolletje ben “jij” en het pijltje zegt waar je naar toe moet. Makkelijk toch?

Ontdek Friesland vanuit de auto

Ga op ontdekkingsreis door het mooie Friesland met de auto. Beantwoord vragen over wat je onderweg tegen komt. Let tijdens het rijden goed op voor de foto’s van de auto bingo. En vooral, laat je verrassen door deze prachtige provincie!