autopuzzeltocht brabant

Autopuzzeltocht Brabant

Hebben jullie Brabant al eens ontdekt met een autopuzzeltocht? Deze veelzijdige provincie heeft veel te bieden. Met zijn rijke historie en prachtige natuur is het aanbod oneindig! Allemaal ingrediënten voor een mooie autopuzzeltocht.

Autopuzzeltocht door Brabant

De Brabantse Bos en Duin route start in vestingstad Heusden. Al puzzelend slinger je rond de Loonse en Drunense Duinen. Hier vind je uiteindelijk ook de finish. Eventueel kun je dan nog een wandeling maken naar het uitkijkpunt over de duinen. Een puzzeluitje voor het hele gezin met gegarandeerd succes!

Brabantse Kastelen

AUTO

Brabantse Bos en Duin

AUTO

Brabantse Boerderijen

AUTO

Nijmeegse Vierdaagse

AUTO

Ons aanbod in Brabant

Naast de Brabantse Kastelen route hebben we ook de Nijmeegse Vierdaagse route. Deze laatste gaat maar liefst door drie provincies! De Kastelen route brengt je langs de mooiste historische plekjes in Brabant. Je start hier in Helmond, vlakbij Kasteel Helmond. Onderweg kom je meerdere prachtige kastelen tegen. Breid je dagje uit met een bezoek aan één van deze kastelen of maak een wandeling door de kasteeltuin. De finish is net voorbij Kasteel Asten.

Activiteiten in Brabant

Er zijn genoeg activiteiten te doen in Brabant, dus je kunt natuurlijk ook een compleet dagje weg met het gezin organiseren met als basis de autopuzzeltocht. De routes door Brabant, zoals de Brabantse Boerderijen route, gaan door pittoreske plaatsjes waar je lekker een ijsje kunt lezen en vaak ook door prachtige natuurgebieden. Op de pagina van de route vind je altijd nog een paar tips die je kunt doen!

Hoe werkt een autopuzzeltocht door Brabant?

Op de pagina van de gewenste autopuzzeltocht kun je de route bestellen. Zodra deze is afgerekend ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox een downloadlink, waar je de route kunt downloaden. Het roadbook is een PDF welke geprint kan worden en daarna gereden.

Iedereen in de auto krijgt zijn eigen taak: één chauffeur en een navigator. De rest kan zich bezig gaan houden met alle vragen en de autobingo. Hoe de navigatie werkt, lees je hier. Minimaal 2.5 uur plezier in Brabant! Bij thuiskomst kunnen jullie alle antwoorden nakijken.