Autopuzzeltocht Brabant

Autopuzzeltocht Noord-Brabant

Hebben jullie Brabant al eens ontdekt met een autopuzzeltocht? Deze veelzijdige provincie heeft veel te bieden. Met zijn rijke historie en prachtige natuur is het aanbod oneindig! Allemaal ingrediënten voor een mooie autopuzzeltocht.

Autopuzzeltocht Brabant

De Brabantse Bos en Duin route start in vestingstad Heusden. Al puzzelend slinger je rond de Loonse en Drunense Duinen. Hier vind je uiteindelijk ook de finish. Eventueel kun je dan nog een wandeling maken naar het uitkijkpunt over de duinen. Een puzzeluitje voor het hele gezin met gegarandeerd succes!

Ons aanbod in Brabant

Naast de Brabantse Kastelen route hebben we ook de Nijmeegse Vierdaagse route. Deze laatste gaat maar liefst door drie provincies! De Kastelen route brengt je langs de mooiste historische plekjes in Brabant. Je start hier in Helmond, vlakbij Kasteel Helmond. Onderweg kom je meerdere prachtige kastelen tegen. Breid je dagje uit met een bezoek aan één van deze kastelen of maak een wandeling door de kasteeltuin. De finish is net voorbij Kasteel Asten.

Activiteiten in Brabant

Er zijn genoeg activiteiten te doen in Brabant, dus je kunt natuurlijk ook een compleet dagje weg met het gezin organiseren met als basis de autopuzzeltocht. De routes door Brabant, zoals de Brabantse Boerderijen route, gaan door pittoreske plaatsjes waar je lekker een ijsje kunt lezen en vaak ook door prachtige natuurgebieden. Op de pagina van de route vind je altijd nog een paar tips die je kunt doen!

Hoe werkt een autopuzzeltocht door Brabant?

Op de pagina van de gewenste autopuzzeltocht kun je de route bestellen. Zodra deze is afgerekend ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox een downloadlink, waar je de route kunt downloaden. Het roadbook is een PDF welke geprint kan worden en daarna gereden.

Iedereen in de auto krijgt zijn eigen taak: één chauffeur en een navigator. De rest kan zich bezig gaan houden met alle vragen en de autobingo. Hoe de navigatie werkt, lees je hier. Minimaal 2.5 uur plezier in Brabant! Bij thuiskomst kunnen jullie alle antwoorden nakijken.

Op avontuur

Autopuzzeltochten zijn een leuke en avontuurlijke manier om Brabant te verkennen. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker die de regio verkent, het is een geweldige manier om de schitterende omgeving van Brabant te verkennen en nieuwe plekken te ontdekken.

Brabant heeft een aantal van de mooiste landschappen en dorpen in Nederland, en er zijn veel prachtige routes die je kunt nemen om de regio te verkennen. Een autopuzzeltocht is een uitstekende manier om deze plekken te ontdekken, terwijl je ook de kans krijgt om je puzzelvaardigheden op de proef te stellen.

Kinderen en gezinnen

Een autopuzzeltocht Brabant is niet alleen geschikt voor kinderen en gezinnen, maar zeker ook voor groepen vrienden of collega’s die op zoek zijn naar een leuk en uniek uitje.

Tijdens een autopuzzeltocht krijg je een routebeschrijving in de vorm van bolletje pijltje navigatie en een aantal puzzels die je onderweg moet oplossen. Deze puzzels kunnen variëren van rebussen tot kruiswoordraadsels en raadsels. 

In je eigen tempo

Eén van de beste dingen van een autopuzzeltocht door Brabant is dat je zelf je eigen tempo kunt bepalen. Je kunt ervoor kiezen om de tocht in één dag af te ronden of er een weekend van te maken en onderweg in een van de vele pittoreske dorpjes te overnachten.

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om Brabant te verkennen, dan is een autopuzzeltocht zeker een aanrader. Het is een geweldige manier om nieuwe plekken te ontdekken, je puzzelvaardigheden te testen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige landschappen en dorpen die Brabant te bieden heeft.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp