Hebben jullie Brabant al eens ontdekt met een autopuzzeltocht? Deze veelzijdige provincie heeft veel te bieden. Met zijn rijke historie en prachtige natuur is het aanbod oneindig! Allemaal ingrediënten voor een mooie autopuzzeltocht.

Autopuzzeltocht door Brabant

De Brabantse Bos en Duin route start in vestingstad Heusden. Al puzzelend slinger je rond de Loonse en Drunense duinen. Hier vind je uiteindelijk de finish. Eventueel kun je dan nog een wandeling maken naar het uitkijkpunt over de duinen. Een puzzeluitje voor het hele gezin met gegarandeerd succes!

Een paar leuke routes in Brabant

Ons aanbod in Brabant

Naast de Brabantse Kastelen route hebben we ook de Nijmeegse Vierdaagse route. Deze laatste gaat maar liefst door drie provincies! De Kastelen route brengt je langs de mooiste historische plekjes in Brabant. Je start hier in Helmond, vlakbij Kasteel Helmond. De finish is net voorbij Kasteel Asten.

Hoe werkt een autopuzzeltocht door Brabant?

Op de pagina van de gewenste route kun je een route bestellen. Zodra deze is afgerekend ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox de route als bijlage. Ook ontvang je een download link en kun je de route downloaden.

Het roadbook is een PDF welke geprint kan worden en daarna gereden. Iedereen in de auto krijgt zijn eigen taak: één chauffeur en een navigator. De rest kan zich bezig gaan houden met alle vragen en de autobingo. Minimaal 2.5 uur plezier in Brabant! Bij thuiskomst kunnen jullie alle antwoorden nakijken.