Direct te downloaden

Direct te downloaden

Het idee achter Puzzeluitje is dat je een uitje kunt uitzoeken en deze direct te downloaden is. Dus weet je even niet wat je moet doen op een mooie zomerdag? Bekijk het aanbod op Puzzeluitje en je kunt meteen op pad!

Uitjes direct te downloaden

Bijna alle uitjes zijn direct te downloaden. Als jullie gekozen hebben voor een uitje en deze besteld, dan krijg je meteen een download link. Deze wordt ook per mail gestuurd. Je kunt het puzzeluitje dan meteen downloaden. Let op, je kunt maximaal twee keer het uitje downloaden! Mochten er problemen zijn met de download, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 09:00 – 17:00 en in de weekenden houden we de mail ook altijd in de gaten hiervoor.

Noord-hollandse Vecht

fiets

Zuid-hollandse Kinder

AUTO

Flevoland

AUTO

Brabantse Kastelen

AUTO

.

Andere plannen

Had je leuke plannen voor een gezellig dagje uit, maar valt deze letterlijk in het water door het Hollandse weer? Laat deze dag dan niet weer een dag achter de TV zijn, maar kies alsnog voor een leuk uitje thuis! Zo hebben we voor families met jonge kinderen spannende mysteriespellen. Ga op zoek naar de dader van bijvoorbeeld een diefstal. Los samen allerlei aanwijzingen op om er achter te komen wie de dader is!

Vrijdagmiddag borrel

Of wil je de vrijdagmiddag borrel op kantoor nog wat verlengen? Download dan één van onze hilarische quizen. Gegarandeerd een top aanvulling en goed voor de teambuilding met de collega’s! Of wil je de omgeving van je vakantiehuisje ontdekken, maar werkt het weer niet echt mee? Zoek dan uit meer dan 35 autopuzzeltochten een leuke route uit en kijk je ogen uit in die prachtige regio!

Printen of vanaf de telefoon

Als je een puzzeluitje gekozen hebt om direct te downloaden, dan kun je nog kijken of je deze gaat uitprinten of vanaf je telefoon of laptop gaat aflezen. Het verschilt een beetje qua type puzzeluitje, maar de meeste uitjes kunnen allebei. Al vinden wij het meestal wel het leukst (behalve bij de pubzelquizen) om alles uit te printen en de telefoon opzij te leggen!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp