Een dagje weg met het hele gezin was nog nooit zo leuk! Kies een puzzeluitje in jouw favoriete regio en ontdek Nederland eens op een hele andere manier. Wat dacht je van een ouderwets gezellige autopuzzeltocht? Of een leuke citygame door een historisch stadje?

Dagje weg met familie

In de vakantie even een dagje weg met familie? Met onze puzzeluitjes kun je op reis door Nederland en genieten van al het moois wat ons land te bieden heeft. Te voet, te fiets of met de auto, we hebben het allemaal in ons aanbod!

Een paar leuke puzzeluitjes

Puzzeluitje voor een regenachtige dag

Geen inspiratie voor een puzzeluitje op een regenachtige dag? Met de leuke puzzels en raadsels tijdens de autospeurtocht gaat de zon gauw weer schijnen! Want lekker nat maar toch naar buiten, daar worden kinderen altijd blij van. Sluit gezellig af met een borrel of lekkere pannenkoek thuis en je regenachtige weekend kan niet meer stuk.

Puzzeltocht met roadbook

Net als in een echte autorally, gebruik je bij de autopuzzeltochten een roadbook. Hierin vind je instructies voor het ‘bolletje pijltje’ navigeersysteem. Het roadbook kun je thuis uitprinten zodat iedereen in de auto mee kan doen en jullie avontuur kan beginnen. Misschien dat je de weg een keertje kwijtraakt, maar verschillende handige aanwijzingen zorgen ervoor dat jullie zo weer op het juiste pad zitten.