Dagje uit Noord-Holland

Op zoek naar een origineel dagje uit in Noord Holland? Kies dan voor een ouderwetse autopuzzeltocht! Ontdek met het hele gezin of met je vrienden leuke plekjes in deze prachtige provincie en beantwoord vragen over onontdekte bezienswaardigheden. Leuk voor de hele familie, maar natuurlijk ook met je collega’s.

Dagje uit door Noord Holland

Bij dit dagje uit reis je met de auto door Noord Holland en kun je kiezen uit meerdere puzzeltochten. Zo is er een fietsroute langs de rivier de Vecht. Prachtige landhuizen, brede rivieren, kleine weggetjes en historische dorpjes. Dat kun je verwachten bij dit puzzeluitje. Onderweg krijg je allerlei vragen over de route en kom je achter de route door het oplossen van puzzels!

Dam tot dam

AUTO

Gooische Villa

Wandel

Noordhollandse Vecht

FIETS

Noord-hollandse Duin

AUTO

Wandel puzzeltochten

Tussen onze puzzeluitjes vind je ook een paar wandelpuzzeltochten! Zo kun je het sjieke Amsterdam Zuid ontdekken met deze leuke foto puzzeltocht, vergaap je aan de mooiste stadsvilla’s. Of ontdek het historische stadje Weesp. Genoeg te doen in het mooie Noord Holland tijdens een dagje uit!

Van Amsterdam naar Zaandam

Een andere dagje uit in Noord Holland start in Amsterdam. Want bij de Van Dam tot Dam autopuzzeltocht reis je langs vele plaatsjes die een Dam in hun plaatsnaam hebben. Zo kom je langs Durgerdam, Volendam, Ilpendam, etc. en eindig je in Zaandam. Je rijdt over de dijk langs het IJsselmeer en door de prachtige kleine straatjes van deze oerhollandse dorpjes. Extra bijzonder, onderweg ga je één keer over het water per pont!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp