autopuzzeltocht

Een ouderwetse autopuzzeltocht!  Hoe leuk voor een dagje uit met het gezin of met een vriendengroep. Ontdek ons prachtige kikkerlandje (en België) vanuit de auto. Rijd langs kleine straatjes en over bruggetjes. Passeer lieflijke dorpjes of ga met de autopont. Een origineel dagje weg voor iedereen vanaf een jaar of 8! (En ben je jonger, dan hebben we ook nog een superleuk roadbook voor jullie!)

Autopuzzeltocht van ca. 60 km

Onze routes zijn gemiddeld 60 km. Je navigeert met het bolletje pijltje systeem. Dit systeem wordt ook gebruikt in een echte auto rally. Je weet vooraf niet precies hoe je rijdt, want je krijgt van ons alleen een start- en een eindpunt. Laat je verrassen door de leukste routes langs molens, kastelen, esdorpen en nog veel meer!

Autopuzzeltocht in Drenthe

In Drenthe hebben we een paar bijzondere autospeurtochten. Zoals de Drentse Esdorpen route. Een prachtige autopuzzeltocht waarbij je je waant in oudere tijden. Of de leuke Twente route, vlak over de grens met Drenthe. Met ook hier weer prachtige authentieke dorpjes.

De populairste autopuzzeltochten.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!
↓ 0%drentse esdorpen puzzeluitje

Drentse Esdorpen route

 22,50
Rijd langs de authentieke dorpjes in de Drentse Esdorpen autopuzzeltocht! En ontdek de mysterieuze en eeuwenoude hunebedden! Maar natuurlijk ook de esdorpen ga je zien bij deze populaire route. Geniet van authentiek mooi Drenthe, neem ook zeker de tijd, zodat je tussendoor lekker kunt uitstappen en alles kunt bekijken. Tijdens deze autopuzzeltocht ga je navigeren met het 'bolletje pijltje systeem'. Dit wordt ook gebruikt in de autorally wereld en is superleuk! In het begin moet je even wennen, maar binnen no time ben je lekker aan het touren. Natuurlijk ga je ook vragen beantwoorden over de route en ook op zoek naar bijzondere 'objecten' langs de route voor de auto bingo. Een ideaal uitje met z'n tweeën, maar er is ook genoeg te doen voor vier personen in een auto! Een historische route met prachtige vergezichten!

Roadbook

Je kunt bij Puzzeluitje kiezen uit verschillende types autopuzzeltocht. Zo kun je 'ouderwets' aan de slag met een roadbook. Hierin vind je de route, maar ook de instructie en het startadres. Het roadbook bestaat verder uit zo'n 20 vragen en puzzels voor onderweg. Wat zie je links? Op welk nummer woont Ome Joop? Los de rebus op om zo de vraag te zien. En zo nog veel meer. Tot slot is er de auto bingo. Ga onderweg op zoek naar de foto's in het roadbook. Vaak zijn dit wat gekke foto's, dus let goed op tijdens de route! Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan even hier.

Puzzeluitje App

Ook kun je ervoor kiezen om met een app op pad te gaan en wel de unieke Puzzeluitje App! Deze kun je gratis downloaden en na je bestelling ontvang je in de mail de inlogcode en een korte uitleg. Ook met de app krijg je aanwijzingen in de vorm van Bolletje Pijltje tijdens je autopuzzeltocht en ook hierin krijg je diverse vragen en puzzels over de route. Voor beide versies geldt ook dat we onderweg nog wat leuke tips geven!

autopuzzeltocht puzzeluitje
autopuzzeltocht routes
autopuzzeltocht dagje uit

Autopuzzeltocht het hele jaar door

De autopuzzeltocht kan het hele jaar door gereden worden. Wij hebben deze puzzeltocht zo ontwikkeld, dat je de auto niet uit hoeft. Mocht je wel willen uitstappen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Lekker even wandelen tussendoor of een mooi kasteel bezoeken langs de Gelderse Kastelen route! Maar mocht het Hollandse weer parten spelen, dan blijf je lekker in de droogte van je auto!

Leuk dagje uit voor jong en oud

De autopuzzeltocht is leuk voor iedereen vanaf een jaar of 8. We hebben zelfs speciale kinder routes. Deze zijn wat korter en makkelijker. Ook zijn de puzzels in het roadbook echt op kinderen gericht. Maar het is natuurlijk ook super om met opa en oma op pad te gaan. Soms zijn ze niet meer zo goed ter been en op deze manier zijn ze er de hele middag bij!

De routes duren zo'n 3 uur (uiteraard afhankelijk of jullie verdwalen 😉 ). Alvast heel veel plezier met dit bijzondere puzzeluitje!