Autopuzzeltocht vanaf 8 jaar

Autopuzzeltocht voor jong en oud

Een ouderwetse autopuzzeltocht!  Hoe leuk voor een dagje uit met het gezin of met een vriendengroep. Ontdek ons prachtige kikkerlandje (en België) vanuit de auto. Rijd langs kleine straatjes en over bruggetjes. Passeer lieflijke dorpjes of ga met de autopont. Een origineel dagje weg voor jong en oud!

Autopuzzeltocht van ca. 60 km

Onze routes zijn gemiddeld 60 km. Je navigeert met het bolletje pijltje systeem. Dit systeem wordt ook gebruikt in een echte auto rally. Je weet vooraf niet precies hoe je rijdt, want je krijgt van ons alleen een start- en een eindpunt. Laat je verrassen door de leukste routes langs molens, kastelen, esdorpen en nog veel meer!

Autopuzzeltocht in Drenthe

In Drenthe hebben we een paar bijzondere autospeurtochten. Zoals de Drentse Esdorpen route. Een prachtige autopuzzeltocht waarbij je je waant in oudere tijden. Of de leuke Twente route, vlak over de grens met Drenthe. Met ook hier weer prachtige authentieke dorpjes.

Roadbook

Na bestelling van de autopuzzeltocht, krijg je van ons het zogeheten roadbook. Hierin vind je de route, maar ook de instructie en het startadres. Het roadbook bestaat verder uit zo’n 20 vragen voor onderweg. Wat zie je links? Op welk nummer woont Ome Joop? En zo nog veel meer. Tussen de vragen door staan er ook een aantal puzzels en raadsels. Meestal in het thema van de autopuzzeltocht. Tot slot is er de auto bingo. Ga onderweg op zoek naar de foto’s in het roadbook. Vaak zijn dit wat gekke foto’s, dus let goed op tijdens de route! Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan even hier.

Autopuzzeltocht het hele jaar door

De autopuzzeltocht kan het hele jaar door gereden worden. Wij hebben deze puzzeltocht zo ontwikkeld, dat je de auto niet uit hoeft. Mocht je wel willen uitstappen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Lekker even wandelen tussendoor of een mooi kasteel bezoeken langs de Gelderse Kastelen route! Maar mocht het Hollandse weer parten spelen, dan blijf je lekker in de droogte van je auto!

Leuk dagje uit voor jong en oud

De autopuzzeltocht is leuk voor iedereen vanaf een jaar of 8. We hebben zelfs speciale kinder routes. Deze zijn wat korter en makkelijker. Ook zijn de puzzels in het roadbook echt op kinderen gericht. Maar het is natuurlijk ook super om met opa en oma op pad te gaan. Soms zijn ze niet meer zo goed ter been en op deze manier zijn ze er de hele middag bij!

De routes duren zo’n 3 uur (uiteraard afhankelijk of jullie verdwalen 😉 ). Alvast heel veel plezier met dit bijzondere puzzeluitje!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp