autopuzzeltocht drenthe

Ga op ontdekkingsreis met een autopuzzeltocht Drenthe! Deze prachtige provincie heeft zoveel te bieden. Uitgestrekte vergezichten, authentieke dorpjes, schitterende boerderijen en een enorme historie.

Hunebedden in de autopuzzeltocht  Drenthe

Zo vind je hier de eeuwenoude hunebedden, wat een unieke plekken zijn dit. Met de Drentse Esdorpen route rijd je langs een aantal van deze historische plaatsen. En ook de mooie esdorpen komen veelvuldig langs. Wat dacht je van het autovrije Orvelte? Alsof de tijd heeft stilgestaan! Maar ook de andere dorpjes zijn super fotogeniek en het meer dan waard om te bezoeken.

Autopuzzeltocht nabij Drenthe

Nabij Drenthe hebben we ook nog een paar andere bijzondere autopuzzeltochten. Zoals de Groningse Borgen route, een prachtig puzzeluitje waarbij je ook weer waant in oudere tijden. Of de leuke Twente route, vlak over de grens met Drenthe. Met ook hier weer prachtige authentieke dorpjes.

Drenthe ontdekken

Met onze autopuzzeltocht ga je het prachtige Drenthe ontdekken met het bolletje pijltje navigatie systeem. Deze manier wordt ook altijd gebruikt bij de echte auto rally’s. Niet super makkelijk, maar zeker wel te doen! Wij bij Puzzeluitje.nl houden wel van een uitdaging, vandaar dat we voor dit systeem hebben gekozen. En om de uitdaging compleet te maken, is er voor iedereen in de auto iets te doen, zoals puzzels en raadsels, vragen over de route en een auto bingo voor de achterbank! Wil je weten hoe het werkt, klik dan hier.

Autopuzzeltochten in Drenthe.

↓ 0%drentse esdorpen puzzeluitje

Drentse Esdorpen route

 22,50
Rijd langs de authentieke dorpjes in de Drentse Esdorpen autopuzzeltocht! En ontdek de mysterieuze en eeuwenoude hunebedden! Maar natuurlijk ook de esdorpen ga je zien bij deze populaire route. Geniet van authentiek mooi Drenthe, neem ook zeker de tijd, zodat je tussendoor lekker kunt uitstappen en alles kunt bekijken. Tijdens deze autopuzzeltocht ga je navigeren met het 'bolletje pijltje systeem'. Dit wordt ook gebruikt in de autorally wereld en is superleuk! In het begin moet je even wennen, maar binnen no time ben je lekker aan het touren. Natuurlijk ga je ook vragen beantwoorden over de route en ook op zoek naar bijzondere 'objecten' langs de route voor de auto bingo. Een ideaal uitje met z'n tweeën, maar er is ook genoeg te doen voor vier personen in een auto! Een historische route met prachtige vergezichten!
↓ 0%drentse boerderijen puzzeluitje

Drentse Boerderijen route

 22,50
Wat een prachtige provincie is dit toch!  Geniet met de Drentse Boerderijen autopuzzeltocht van de mooiste plekjes, schitterende gebouwen en gezellige dorpjes. Wij waren weer zo blij verrast met hoe mooi Nederland is met al deze historische boerderijen en vergezichten. Het navigeren van deze te leuke puzzeltocht gebeurt met het zogeheten 'bolletje pijltje' systeem. Die gebruiken ze ook bij onder meer de Dakar Rally! Niet schrikken, want wij hebben het wel ietsje makkelijker gemaakt. En als je de uitleg even doorneemt, gaat het helemaal goedkomen. Onderweg ga je ook op zoek naar antwoorden op de vragen over de route én op zoek naar bijzondere objecten voor de auto bingo! Deze route is (nog) niet beschikbaar in de Puzzeluitje App.
↓ 0%kinder roadbook

Kinder roadbook

 4,50

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het 'normale' roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging. Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo's, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!
Nieuw
↓ 0%jullie eigen roadbook

Eigen roadbook

 29,50
Hoe leuk is het om met je familiedag, je teamuitje of als vriendenuitje samen een autopuzzeltocht te doen? Ieder in zijn eigen auto, onderweg gezellig samen picknicken en een beetje competitie voor de fanatiekelingen! Speciaal hiervoor hebben we jullie Eigen Roadbook. Hierbij krijgen jullie je eigen roadbook op de (bestaande) route naar wens, inclusief voor elke auto een Puzzeluitje rallybord. Hoe leuk! Een fantastisch idee voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Jullie kiezen hier zelf welke route uit ons huidige aanbod je wilt gaan rijden en wij maken een mooi roadbook met jullie eigen cover en een aantal eigen vragen over de vriendengroep, de jarige, de afdeling etc. Met nog een paar leuke extraatjes rijden jullie hiermee je eigen autorally! LET OP! Je bestelt het Eigen Roadbook voor minimaal 5 auto's, ook als je met minder auto's gaat rijden.

Compleet dagje uit

Maak er een compleet dagje uit van! De autoroutes komen namelijk langs leuke bezienswaardigheden, prachtige natuur en gezellige terrasjes in Drenthe. Zo kun je met onze autopuzzeltochten prima een dagje weg met de hond organiseren. Je komt vaak op hele onbekende plekjes waar jullie trouwe viervoeter heerlijk even uitgelaten kan worden.

Op de pagina van de autopuzzeltochten zelf vind je bij elke route nog een paar leuke suggesties voor onderweg. Laat je verrassen tijdens dit bijzondere dagje uit!

Een leuke uitdaging

Een autopuzzeltocht Drenthe is een fantastische manier om deze prachtige provincie te verkennen en tegelijkertijd een leuke uitdaging aan te gaan. Het is een unieke manier om de natuurlijke schoonheid van de regio te ontdekken en tegelijkertijd een avontuurlijke rit te beleven. Tijdens deze tocht kun je genieten van de schilderachtige landschappen en de prachtige dorpjes en steden die Drenthe te bieden heeft.

autopuzzeltocht drenthe puzzeluitje
autopuzzeltocht drenthe dagje uit
autopuzzeltocht drenthe routes

Teambuilding activiteit

Een autopuzzeltocht Drenthe is niet alleen een geweldige manier om plezier te hebben met vrienden en familie, het kan ook worden gebruikt als teambuilding activiteit. Het vereist namelijk samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen om de puzzels op te lossen en de route te vinden. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de onderlinge relaties te verbeteren.

Prachtige bezienswaardigheden

De routes van de autopuzzeltochten in Drenthe zal jullie langs prachtige bezienswaardigheden brengen, zoals de hunebedden, mooie bossen en gezellige dorpen. Je kunt genieten van de schoonheid van de regio terwijl u op zoek gaat naar de oplossingen voor de puzzels. Het is belangrijk om de aanwijzingen goed te lezen en samen te werken om de puzzels op te lossen. Hierdoor blijft het leuk en uitdagend voor iedereen die meedoet.

Alle leeftijden

Een autopuzzeltocht Drenthe kan worden georganiseerd voor groepen van alle leeftijden. Het is een perfecte activiteit voor families, vriendengroepen, bedrijven en scholen. Het is een leuke manier om tijd door te brengen met elkaar en tegelijkertijd nieuwe dingen te ontdekken. En, ook niet onbelangrijk, het kan altijd, weer of geen weer!

Activiteit in Drenthe

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende activiteit in Drenthe, overweeg dan om een autopuzzeltocht te doen. Het is een geweldige manier om de regio te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. Het is bovendien een activiteit die geschikt is voor jong en oud en die de teamgeest versterkt. Dus pak de auto, nodig je vrienden en familie uit en ga op avontuur in Drenthe!