autopuzzeltocht drenthe

Autopuzzeltocht door Drenthe

Ga op ontdekkingsreis met een autopuzzeltocht door Drenthe! Deze prachtige provincie heeft zoveel te bieden. Uitgestrekte vergezichten, authentieke dorpjes, schitterende boerderijen en een enorme historie.

Hunebedden langs de autopuzzeltocht in Drenthe

Zo vind je hier de eeuwenoude hunebedden, wat een unieke plekken zijn dit. Met de Drentse Esdorpen route rijd je langs een aantal van deze historische plaatsen. En ook de mooie esdorpen komen veelvuldig langs. Wat dacht je van het autovrije Orvelte? Alsof de tijd heeft stilgestaan! Maar ook de andere dorpjes zijn super fotogeniek en het meer dan waard om te bezoeken.

Drentse Esdorpen

AUTO

Drentse Boerderijen

AUTO

Kinder Roadbook

AUTO

Twente

AUTO

Autopuzzeltocht nabij Drenthe

Nabij Drenthe hebben we ook nog een paar andere bijzondere autopuzzeltochten. Zoals de Groningse Borgen route, een prachtig puzzeluitje waarbij je ook weer waant in oudere tijden. Of de leuke Twente route, vlak over de grens met Drenthe. Met ook hier weer prachtige authentieke dorpjes.

Drenthe ontdekken

Met onze autopuzzeltocht ga je het prachtige Drenthe ontdekken met het bolletje pijltje navigatie systeem. Deze manier wordt ook altijd gebruikt bij de echte auto rally’s. Niet super makkelijk, maar zeker wel te doen! Wij bij Puzzeluitje.nl houden wel van een uitdaging, vandaar dat we voor dit systeem hebben gekozen. En om de uitdaging compleet te maken, is er voor iedereen in de auto iets te doen, zoals puzzels en raadsels, vragen over de route en een auto bingo voor de achterbank! Wil je weten hoe het werkt, klik dan hier.

Compleet dagje uit

Maak er een compleet dagje uit van! De autoroutes komen namelijk langs leuke bezienswaardigheden, prachtige natuur en gezellige terrasjes in Drenthe. Zo kun je met onze autopuzzeltochten prima een dagje weg met de hond organiseren. Je komt vaak op hele onbekende plekjes waar jullie trouwe viervoeter heerlijk even uitgelaten kan worden.

Op de pagina van de autopuzzeltocht in Drenthe vind je bij elke route nog een paar leuke suggesties voor onderweg. Laat je verrassen tijdens dit bijzondere dagje uit!